Dojímá vás, jak roste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65384
27.2.11 13:09

Tak my se snažíme o dalšího právě ted…stimuluju na KET.....
Jak to bude,uvidím
Ale vůbec nechápu,jak jsem mohla žít bez Matyáška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
28.2.11 00:18
lumáťa píše:
A ještě k tomu dodám, že to druhé mimi si užívám ještě víc než první :-D :palec:

jÁ TAKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
28.2.11 22:48
Bersaba píše:
Mě to připadá spíš naprosto neuvěitelný než smutný. Nedávno jsem třídila fotky z Jájina prvního roku a chvilkama jsem fakt zírala, jak se měnila - co měsíc, to úplně jiný dítě. Prostě to nechápu, jak strašně ten čas letí a jak je možný toho za tak krátkou dobu zažít tolik.

A mě připadá pořad stejnej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
1.3.11 09:55
Petra Z píše:

To je přesný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
1.3.11 12:20
Týja píše:
Petra Z píše:
To je přesný :lol:

Já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
1.3.11 21:58

Včera jsem přebírala fotky-teda jen v PC,nemam ani jednu na papíře-a vybrala jsem zatim 5,jdu pokračovat,podle čeho je vybíráte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
2.3.11 07:25

Jani,já taky mám vše v PC.něco na CD–hezky s hudbou :-D
A vybírám jen prostě podle toho,která se mi líbí,když jich je 5 podobnejch,vyberu je jednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.3.11 10:30

Tak to my necháváme vyvolat od začátku! Dávám si to do alba pěkně s popiskem. Je to takové pohromadě, vybereme takové reprezentativní vzorky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
2.3.11 13:26
Petra Z píše:
Jani,já taky mám vše v PC.něco na CD–hezky s hudbou :-D
A vybírám jen prostě podle toho,která se mi líbí,když jich je 5 podobnejch,vyberu je jednu…
tO JÁ UMIM AŽ S ODSTUPEM ČASU,MIMI JSEM FOTILA ROZMAZANÝ,NEZAJIMAVÝ FOTKY ,TENKRAT SE MI LÍBILI,TED JE TEPRVE PROMAZÁVAM.
Týja píše:
Tak to my necháváme vyvolat od začátku! Dávám si to do alba pěkně s popiskem. Je to takové pohromadě, vybereme takové reprezentativní vzorky :lol:

jA JSEM ALBUM CHTELA,PAK KNÍŽKU,NEVÍM,CO BUDE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
2.3.11 19:06

Já jsem ještě nechávala dělat k Vánocům fotoknihy…od narození do 18ti měsíců.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.3.11 19:35

holky tak ted jsem si hezky pobrečela :cry: :mrgreen: ale štěstím.Malej měl po koupání tulivou a jak jsem ho na posteli oblíkala do pyžama tak mě obejmul a hlavu mi zavrtal mezi prsa :potlesk: A dělal to pořád dokola :pankac:
Ten se nezdá co :palec: Když nad tim jeho tulením tak přemýšlím tak mi tečou slzy jak to byl krásný pocit. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
2.3.11 23:09
ladynka1 píše:
holky tak ted jsem si hezky pobrečela :cry: :mrgreen: ale štěstím.Malej měl po koupání tulivou a jak jsem ho na posteli oblíkala do pyžama tak mě obejmul a hlavu mi zavrtal mezi prsa :potlesk: A dělal to pořád dokola :pankac:
Ten se nezdá co :palec: Když nad tim jeho tulením tak přemýšlím tak mi tečou slzy jak to byl krásný pocit. :-P

Proč já nemam tulicí dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
3.3.11 10:14

Kájinka pravidelně po koupání a před kojením mě objímá, hladí a šeptá „malá maminka, pohladíme“ - a to jsou přesně ty chvíle, kdy si říkám, že všechna ta dřina a nervy stojí za to :-( Doják prostě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
3.3.11 10:25

Ja jsem ted dovybrala fotky za těch skoro 17 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí