Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak my se snažíme o dalšího právě ted…stimuluju na KET.....
Jak to bude,uvidím
Ale vůbec nechápu,jak jsem mohla žít bez Matyáška
lumáťa píše:
A ještě k tomu dodám, že to druhé mimi si užívám ještě víc než první![]()
jÁ TAKY.
Bersaba píše:
Mě to připadá spíš naprosto neuvěitelný než smutný. Nedávno jsem třídila fotky z Jájina prvního roku a chvilkama jsem fakt zírala, jak se měnila - co měsíc, to úplně jiný dítě. Prostě to nechápu, jak strašně ten čas letí a jak je možný toho za tak krátkou dobu zažít tolik.
A mě připadá pořad stejnej. ![]()
Petra Z píše:
To je přesný ![]()
Týja píše:Petra Z píše:To je přesný
Já taky.
Včera jsem přebírala fotky-teda jen v PC,nemam ani jednu na papíře-a vybrala jsem zatim 5,jdu pokračovat,podle čeho je vybíráte?
Jani,já taky mám vše v PC.něco na CD–hezky s hudbou ![]()
A vybírám jen prostě podle toho,která se mi líbí,když jich je 5 podobnejch,vyberu je jednu…
Tak to my necháváme vyvolat od začátku! Dávám si to do alba pěkně s popiskem. Je to takové pohromadě, vybereme takové reprezentativní vzorky ![]()
Petra Z píše:tO JÁ UMIM AŽ S ODSTUPEM ČASU,MIMI JSEM FOTILA ROZMAZANÝ,NEZAJIMAVÝ FOTKY ,TENKRAT SE MI LÍBILI,TED JE TEPRVE PROMAZÁVAM.
Jani,já taky mám vše v PC.něco na CD–hezky s hudbou
A vybírám jen prostě podle toho,která se mi líbí,když jich je 5 podobnejch,vyberu je jednu…
Týja píše:
Tak to my necháváme vyvolat od začátku! Dávám si to do alba pěkně s popiskem. Je to takové pohromadě, vybereme takové reprezentativní vzorky
jA JSEM ALBUM CHTELA,PAK KNÍŽKU,NEVÍM,CO BUDE.
Já jsem ještě nechávala dělat k Vánocům fotoknihy…od narození do 18ti měsíců.....
holky tak ted jsem si hezky pobrečela
ale štěstím.Malej měl po koupání tulivou a jak jsem ho na posteli oblíkala do pyžama tak mě obejmul a hlavu mi zavrtal mezi prsa
A dělal to pořád dokola ![]()
Ten se nezdá co
Když nad tim jeho tulením tak přemýšlím tak mi tečou slzy jak to byl krásný pocit. ![]()
ladynka1 píše:
holky tak ted jsem si hezky pobrečela![]()
ale štěstím.Malej měl po koupání tulivou a jak jsem ho na posteli oblíkala do pyžama tak mě obejmul a hlavu mi zavrtal mezi prsa
A dělal to pořád dokola
Ten se nezdá coKdyž nad tim jeho tulením tak přemýšlím tak mi tečou slzy jak to byl krásný pocit.
Proč já nemam tulicí dítě?
Kájinka pravidelně po koupání a před kojením mě objímá, hladí a šeptá „malá maminka, pohladíme“ - a to jsou přesně ty chvíle, kdy si říkám, že všechna ta dřina a nervy stojí za to
Doják prostě!