Doklad pro VZP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doklad pro VZP
Nevíte, prosím, jaký doklad požaduje VZP, když jí chci oznámit skutečnost, že budu čerpat RD do 4let věku dítěte? Pouhé oznámení nestačí.. díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
jestli myslíš čerpat rodičovský příspěvek 4 roky, tak jim tam doneseš to oznámení o tom, že ti byl přiznán rodičovský příspěvek na 4 roky …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je vždycky povinnost hlásit délku rodičáku na VZP? Jsem se teď vyděsila… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janica252 píše:
jestli myslíš čerpat rodičovský příspěvek 4 roky, tak jim tam doneseš to oznámení o tom, že ti byl přiznán rodičovský příspěvek na 4 roky …
No a nemůže se stát ,že se vrátím domů z porodnice, a budu potřebovat s malým k doktorovy ,ale kvůli tomu že ještě to oznámení o přiznání mít nebudu že mě (teda malýho) nezaevidujou nebo to k tomu nepatří a počkaj si na to???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Morenita píše:janica252 píše:No a nemůže se stát ,že se vrátím domů z porodnice, a budu potřebovat s malým k doktorovy ,ale kvůli tomu že ještě to oznámení o přiznání mít nebudu že mě (teda malýho) nezaevidujou nebo to k tomu nepatří a počkaj si na to???
to je něco jiného. doktorka mimčo ošetří. pojišťovna ti malého vzít musí. jen k registraci potřebuješ rodný list. ale dětský doktor vás vezme hned po návratu z porodnice i bez toho. nejdříve čerpáš mateřskou dovolenou a vyplácí se peněžitá podpora v mateřství - cca 6 měcísů a potom se nastupuje na rodičovskou dovolenou, kde si volíš délku. pojišťovna to potřebuje mít evidované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nozu píše:Morenita píše:janica252 píše:No a nemůže se stát ,že se vrátím domů z porodnice, a budu potřebovat s malým k doktorovy ,ale kvůli tomu že ještě to oznámení o přiznání mít nebudu že mě (teda malýho) nezaevidujou nebo to k tomu nepatří a počkaj si na to???
jestli myslíš čerpat rodičovský příspěvek 4 roky, tak jim tam doneseš to oznámení o tom, že ti byl přiznán rodičovský příspěvek na 4 roky …to je něco jiného. doktorka mimčo ošetří. pojišťovna ti malého vzít musí. jen k registraci potřebuješ rodný list. ale dětský doktor vás vezme hned po návratu z porodnice i bez toho. nejdříve čerpáš mateřskou dovolenou a vyplácí se peněžitá podpora v mateřství - cca 6 měcísů a potom se nastupuje na rodičovskou dovolenou, kde si volíš délku. pojišťovna to potřebuje mít evidované.
Jo tak díky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo, co se stane, když jsem nenahlásila změnu na pojišťovně, ohledně příjmení? Vdala jsem se, ale nedostala jsem se tam včas a teď se stydim tam jít. Je to dětinský, ale mám strach, aby na mě divně nekoukali a nebyl z toho nějakej postih. Díky
- Citovat
- Upravit