Dokrmování v 6. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
13.10.13 10:33

@moonnicka já tohle řeším 9 měsíců a pokaždé, když si zvyknu na to, že třeba hezky spí tak po několika týdnech je to zase jinak.. to chce pevný nervy, dítě není na baterky.. já taky zkoušela všechno.. je malinkej, musí se mu to všechno ještě ustálit..

• Citovat
  • Upravit
515
13.10.13 10:33

@Loudalka jj nam ho dala primo v lekarne…je to pro stejne stare deti jako Nut.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 10:34

@Lizzi dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
13.10.13 10:35

Ty se ale ptas jak krmit, aby ses ty vyspala.. Proste s nekterym ditetem se nevyspis… A je jedno, cim krmis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.10.13 10:36

@moonnicka nechtěla jsem do tebe šťouchat ohledně kojení, promin, jen jsem chtěla poradit. hlavně pevný nervy a do nočního vstávání zapoj i taťku, ať se vyspíš! :) pro tak malý mimi o ničem jiném něž o UM nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101681
13.10.13 10:38
@moonnicka píše:
Muzete mi nekdo poradit, co malymu dat aspon na noc, aby opravdu spinkal? Hodne holek tady pise, ze jim deti spinkaji i 8 hodin-co bych za to dala. Kdyz vstavam ja i malej, tak jsme oba akorat z toho nervozni a druhy den se ja tak do 2 hodin odpoledne probiram a malymu se nemuzu venovat tolik jak bych chtela :/ dekuji moc za pomoc:)

Můžeš zkoušet všechna UM, která jsou pro daný věk a některé z nich může pomoci, ale taky nemusí a může to být i horší… prostě hodně dětí v tomhle věku v noci nespí 8 hodin a nic s tím nenaděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 10:38

@pikola nespim ja a ani malinkej. to jsem psala…place hlady…a pred tim neplakal…odpoved od Lizzi, ze je malinkej a vse se casem ustali mi stacila :) jsem prvorodicka a proste to ze spinkal a neplakal pred par dny bylo fajn a ted to tak neni, tak jsem jen mela obavy, ze je neco spatne…ted vim, ze je to normalni a ze proste je to pokazde jinak…neslo o me (to ze se vyspim ja je uz jen bonus navic, protoze vim, ze druhy den budu od rana ok),ale o Vojtiska… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
13.10.13 10:39

@moonnicka Mě by zajímalo jak víš, že pláče hlady :think:

EDIT: klidně mu nemusí dělat dobře to nové UM a bolí ho bříško, možností je spousta…

Příspěvek upraven 13.10.13 v 10:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 10:40

@Lizzi v pohode…to asi nechtel nikdo stouchat…to zas uz jsou moje hormony, ze mi to tak prijde -prece jen sestinedeli :( :))) jooo a tatka…no to je kapitola sama pro sebe :D my do toho jeste stavime, takze tatinek je unavenej prej :D a tak az usne konecne malej, tak slysim zase chrapani velkyho :D nekonecnej pribeh :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
13.10.13 10:45

Takhle malé dítě mi jedlo 3× za noc - výhradně na UM. Tak to u spousty dětí je, smiř se s tím :).

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
13.10.13 10:46

@moonnicka :mrgreen: klasika. to zvládneš! po pár týdnech si na to všechno zvykneš, neboj ;-)

• Citovat
  • Upravit
515
13.10.13 10:46

@j.a.n.i1 tak kdyz vstane za dve hodinky a place a chce zas papat, tak to asi bude tim ze ma hlad ze jo…proto jsem psala ze driv dostal napapat a spal i 5 hodin a ted uz to nestaci a vstane po dvou hodinkach…to je cele…nic vic nic min…tim padem jsem napsala, ze je asi kravina, to co pisou do tech tabulek, protze pak to nevychazi 5 davek denne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuky111
13.10.13 10:47

Mam taky temer 6-ti tydenni ditko a kojim co 2hodiny nekdy ani to ne. Od porodu jsem nespala dyl nez 2 hodiny a nenapadlo by me mimcu dat UM, jen abych ja se mohla vyspat. Kazde dite je jine a nektere proste hold nespi. Ja byt mimcem a matka mi dat UM, jen aby se jako princezna mohla vyspat, tak se ji budim schvalne aspon co hodinu.

• Citovat
  • Upravit
515
13.10.13 10:47

@Poison Ivy smiruju :D dekuju :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 10:49
@kuky111 píše:
Mam taky temer 6-ti tydenni ditko a kojim co 2hodiny nekdy ani to ne. Od porodu jsem nespala dyl nez 2 hodiny a nenapadlo by me mimcu dat UM, jen abych ja se mohla vyspat. Kazde dite je jine a nektere proste hold nespi. Ja byt mimcem a matka mi dat UM, jen aby se jako princezna mohla vyspat, tak se ji budim schvalne aspon co hodinu.

tak tohel nebudu ani komentovat..pac bych asi musela byt sprosta…kazdyho vec jak si co dela a pokud nechapes na co se ja ptam a proc to tak je, tak se nevyjadruj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová