Dokrmování v 6. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22756
13.10.13 10:49

@moonnicka Píšeš, že je mu 6 týdnů? Může se u něj projevovat růstový spurt. Víc roste a potřebuje víc jíst. U některých dětí se projeví právě častějším buzením v noci. Jestli nevypije víc na jednu dávku, dej mu tedy častěji, jak si řekne. Za pár dní se to zase ustálí.
Ale je opravdu ještě maličký, těch změn ve spaní zažijete ještě mnoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
13.10.13 10:49

V 6 týdnech žádné dítě nespí celou noc, pláč může být od spurtu. Je to prostě malé miminko :nevim: a ty pláčou.
ještě proběhne hodně moc změn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 10:51

Holkam, co poradily normalne moc dekuju…ale uz me prestava bavit se tady vubec na neco ptat…tento portal je od toho, aby si maminky poradily a ne od toho, abyste do druheho sily…ja sama dobre vim, proc UM davam…vim sama nejlip jak mi je a jak se citim a v zavislosti na tom se dari i malemu… takze nektery komentare me mrzi a nepomuzou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 10:53

@Aletheia dekuju… ja vim, ze miminka placou…ale kazda maminka chce, aby plakalo co nejmin…:) tak jsem se jen chtela poradit…diky mco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 10:55

@Susanna ¨dekuju…to je aspon jedna z tech normalnich rad…proto jsem chteal vedet, zda je normalni davat vic davek (protze podle tabulek by se to nemelo) a nebo je lepsi dat neco hustsiho :) diky moc…:) miminka placou-to je samozrejme normalni-ale taky je normalni, ze maminka chce vedet proc a ze ji je malyho lito… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
13.10.13 10:57

@moonnicka Je normální dávat víc dávek. Syn nikdy nepil podle tabulek, ani množství ani dávky. A vyrostl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429

8 hodin v 6 týdnech?:D tak to je asi celkem rarita, buď ráda za 4-5 hodin nebo kolik píšeš, mě malá skoro nespala, když spala tak u mě a věčně napojená na prso…Takže klid, buď ráda že to máš zatím takhle:)jo a k tomu překrmování, já jsem začala malou dokrmovat UM ve 4 měsících a začala hodně ublinkávat a nakonec jsem zjistila že jsem ji neskutečně překrmovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@kuky111 píše:
Mam taky temer 6-ti tydenni ditko a kojim co 2hodiny nekdy ani to ne. Od porodu jsem nespala dyl nez 2 hodiny a nenapadlo by me mimcu dat UM, jen abych ja se mohla vyspat. Kazde dite je jine a nektere proste hold nespi. Ja byt mimcem a matka mi dat UM, jen aby se jako princezna mohla vyspat, tak se ji budim schvalne aspon co hodinu.

Nebuď trapná, každá nemá vysokou metu dojit do roztrhání těla :think:

• Citovat
  • Upravit
515
13.10.13 10:58

@Susanna :palec: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 10:59

@soleile mne se to prave taky moc nezdalo, tak me zajimalo, jak to jako delaji..je fakt, ze osobne zadnou takovou maminku neznam :)) jj taky prichazim nato, ze si vlastne muzu piskat, kdyz tu ctu, ze nektere koji co dve hodky ani ne a vlastne je to spravne :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
13.10.13 11:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky111
13.10.13 11:08

Jako sorry, ale pripada mi to tak, ze maminky maji posledni dobou modni trend strcit diteti UM (nejlepe nejake nocni na zasyceni), jen aby se vyspali. Tim, samozrejme nenarazim primo na Tebe. Mi taky hrozi dokrmovani, ale kvuli memu zdrav. problemu, ale kdyz vim, ze pro to male je to kojeni nejlepsi, tak proc to nedelat.
Holky, klidne se do me pustte. :-D
A nebo, abych byla „moderni“, tak hned skocim pro UM, abych se konecne vyspala. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
13.10.13 11:12
@Kuky111 píše:
Jako sorry, ale pripada mi to tak, ze maminky maji posledni dobou modni trend strcit diteti UM (nejlepe nejake nocni na zasyceni), jen aby se vyspali. Tim, samozrejme nenarazim primo na Tebe. Mi taky hrozi dokrmovani, ale kvuli memu zdrav. problemu, ale kdyz vim, ze pro to male je to kojeni nejlepsi, tak proc to nedelat.
A nebo, abych byla „moderni“, tak hned skocim pro UM, abych se konecne vyspala. ;-)

Moderní je kojit, UM bylo moderní o generaci dřív, takže tvá moderní myšlenka je mimo. Co je ti vůbec do toho, že někdo dá radši UM a jde spát narozdíl od tebe? Možná to bude pro tebe překvápko, ale lepší matku to z tebe nedělá.

• Citovat
  • Upravit
515
13.10.13 11:36
@Kuky111 píše:
A nebo, abych byla „moderni“, tak hned skocim pro UM, abych se konecne vyspala. ;-)

to co tu pises je totalne prevraceny nez to co jsem psala ja. Za 1. nikdo nerika ze nekojim - kojim a jeste dokrmuji a za 2. opravdu je ti po tom prd, jak to mam ja nastavene. Tobe ocividne kojeni vyhovuje a tvemu diteti asi take prospiva, kdyz muzes byt od rana na emiminu. Pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
13.10.13 11:51

Ahoj, nečetla jsme diskuzi, tak nevím, jestli se nebudu opakovat, ale můj malej, i když je spáč, tak v tomto věku se normálně budil na jídlo.. :nevim: A od 6. týdne jsem mu začala dávat UM na noc..snědl to okolo 7, pak vstával v 1 a pak v 5 na kojení, ještě si myslím, že luxus..potom, okolo 3. měsíce si vyrušil kojení v 1…Dnes je mu 7,5 měsíce, spí od 19:00 - 6:00, ale je větší, jí už zeleninu, maso, ovoce..Co se příkrmu týče UM, malej měl od 6. týdne 1× denně, od 3. měsíce 2× denně a jinak jsem kojila. Ale malej jedl jak prokoplej..ty dávky UM, ve 4 měsících mi ječel, že 150 ml je málo. Ted jí na noc 240 ml :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová