Máte ďolíček na bradě?

Anonymní
13.4.14 09:34

Ďolíček na bradě.. máte ho někdo?

Ahoj maminky, chci se Vás zeptat, zdali některá máte dolíček na bradě, nebo vaše dítko, manžel, sestra… kdokoliv z rodiny a co si o tom myslíte? Já sama ho mám, ale dost mě to trápí, neznám nikoho kdo by ho měl a občas na mě lidi koukají s pobavením… :| Mému manželovi se hrozě líbí a chtěl aby ho měla i naše holčička, ale ta je celá on, takže se tomu vyvarovala.. omlouvám se, ale radši anonym, mám tu už dost známých… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5200
13.4.14 09:38

Ahoj, mam doliček, můj synek ma doliček a co jako? nikdy jsem to neresila.nech to koňovi:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
13.4.14 09:41

Měl ho i vinnetou a jak jsme po něm všechny letěly ;) Brala bych to jako plus a ne jako mínus. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
13.4.14 09:43

Má ho manžel i syn po něm. Proč anonymně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.14 09:48

Ty mas teda starosti, kolik ti je? :roll: tak nevím, ale nikdy me nenapadlo koukat se, jestli ma někdo na bradě dolicek, i když u nás v rodině ho máme snad všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
13.4.14 09:48

Uprimne nevidim na tom nic spatneho, jsou horsi veci, co maji lidi v obliceji a museji s tim zit…tohle mi prijde fakt zbytecny resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.4.14 09:53

Mam ale nikdy me nenapadlo ze by mi to melo vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
13.4.14 09:57
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, chci se Vás zeptat, zdali některá máte dolíček na bradě, nebo vaše dítko, manžel, sestra… kdokoliv z rodiny a co si o tom myslíte? Já sama ho mám, ale dost mě to trápí, neznám nikoho kdo by ho měl a občas na mě lidi koukají s pobavením… :| Mému manželovi se hrozě líbí a chtěl aby ho měla i naše holčička, ale ta je celá on, takže se tomu vyvarovala.. omlouvám se, ale radši anonym, mám tu už dost známých… :mavam:

Můj manžel má… zjistila jsem to až asi po roku, když shodil bradku :) Nemyslím si o tom nic, je mi to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.4.14 10:01

Syn má malý ďolík na bradě. Nikdo jiný v rodině ne. Nenapadlo mě to nějak řešit. Lepší než třeba dostávající uši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
13.4.14 10:32

Manžel má ďolíček na bradě a já na tom nevidím nic divnýho.. k němu mi to pasuje.. Syn nemá teda na bradě, ten když se usměje, má na jedné tvářičce a je to strašně roztomilý.. Nechápu, co by na tom mělo být zvláštního :nevim: jak už tu holky psala-jsou horší věci, co lidi na obličeji mají a žijou s tím uplně normálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
13.4.14 10:40

Manžel má dolík na bradě, i já ale ne tak velký a doktor nám při ultrazvuku ve 20tt řekl že i malá ho má, a taky že jo :lol: :lol: ale nikdy jsem to neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
13.4.14 10:44

Má dcera má ďolíčky i na tváři, když se uměje :srdce: a já ti ani nebudu říkat kde mám ďolíčky :lol:, nic krásného to ale není 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.4.14 10:46

@LucsynkaR To dítě na tvé profilovce je syn? :lol: Ten ďolíček na tvářičce mu fakt sluší a dělá z něj roztomilé mimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
13.4.14 10:46

Manzel ho ma a ja ten dolicek miluju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
13.4.14 10:47

@Peppa Pig No když se zlobí, tak je to celej on.. :P Jinak je to andílek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová