Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mam doliček, můj synek ma doliček a co jako? nikdy jsem to neresila.nech to koňovi:o)
Měl ho i vinnetou a jak jsme po něm všechny letěly
Brala bych to jako plus a ne jako mínus. ![]()
Ty mas teda starosti, kolik ti je?
tak nevím, ale nikdy me nenapadlo koukat se, jestli ma někdo na bradě dolicek, i když u nás v rodině ho máme snad všichni.
Uprimne nevidim na tom nic spatneho, jsou horsi veci, co maji lidi v obliceji a museji s tim zit…tohle mi prijde fakt zbytecny resit…
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, chci se Vás zeptat, zdali některá máte dolíček na bradě, nebo vaše dítko, manžel, sestra… kdokoliv z rodiny a co si o tom myslíte? Já sama ho mám, ale dost mě to trápí, neznám nikoho kdo by ho měl a občas na mě lidi koukají s pobavením…Mému manželovi se hrozě líbí a chtěl aby ho měla i naše holčička, ale ta je celá on, takže se tomu vyvarovala.. omlouvám se, ale radši anonym, mám tu už dost známých…
Můj manžel má… zjistila jsem to až asi po roku, když shodil bradku
Nemyslím si o tom nic, je mi to jedno
Syn má malý ďolík na bradě. Nikdo jiný v rodině ne. Nenapadlo mě to nějak řešit. Lepší než třeba dostávající uši ![]()
Manžel má ďolíček na bradě a já na tom nevidím nic divnýho.. k němu mi to pasuje.. Syn nemá teda na bradě, ten když se usměje, má na jedné tvářičce a je to strašně roztomilý.. Nechápu, co by na tom mělo být zvláštního
jak už tu holky psala-jsou horší věci, co lidi na obličeji mají a žijou s tím uplně normálně ![]()
Manžel má dolík na bradě, i já ale ne tak velký a doktor nám při ultrazvuku ve 20tt řekl že i malá ho má, a taky že jo
ale nikdy jsem to neřešila…
Má dcera má ďolíčky i na tváři, když se uměje
a já ti ani nebudu říkat kde mám ďolíčky
, nic krásného to ale není ![]()
@LucsynkaR To dítě na tvé profilovce je syn?
Ten ďolíček na tvářičce mu fakt sluší a dělá z něj roztomilé mimi
![]()
@Peppa Pig No když se zlobí, tak je to celej on..
Jinak je to andílek ![]()
Ahoj maminky, chci se Vás zeptat, zdali některá máte dolíček na bradě, nebo vaše dítko, manžel, sestra… kdokoliv z rodiny a co si o tom myslíte? Já sama ho mám, ale dost mě to trápí, neznám nikoho kdo by ho měl a občas na mě lidi koukají s pobavením…
Mému manželovi se hrozě líbí a chtěl aby ho měla i naše holčička, ale ta je celá on, takže se tomu vyvarovala.. omlouvám se, ale radši anonym, mám tu už dost známých…