Bradavice nebo kuří oko?

Anonymní
12.4.14 15:07

Bradavice nebo kuří oko?

Jak poznám bradavici od kuřího oka? Mám na chodidle „útvar“ a už nevím, jak se toho zbavit, nevím, jestli je to bradavice nebo kuří oko. Vyzkoušela jsem už náplasti, Kolodium Forte a nic nezabralo. Jen se mi vždycky podaří po napaření kousek odtrhnout, tak se při chůzi uleví, ale za pár dní je to zpátky :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
12.4.14 15:30

Když nevíš co to je, tak na to nic nematlej a dojdi si na kožní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.4.14 15:31

Ja musim v praci nosit podpatky a kostymek (banka) Sem tam se mi na malicku udela male kuri ocko a ja ho vyloupnu skalpelem. Neboli to a pak je klid.

Bradavice je spise vystoupla…ale kuri oko je tako pruhledna tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.4.14 15:34

@S.maya Bradavice nemusí být vystouplá, měla jsem ji na chodidle, úplně plochou a pěkně hlubokou, byl to děs :zed:
Jinak kuří oko taky vydloubnu a je klid, asi to bude spíš bradavice, ale s určitostí to řekne jen doktor, možná pedikérka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.4.14 15:36

Jeeee ty mas bostonka? :)

Jasne je lepsi s tim zajit k dr. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.4.14 15:45

@S.maya Nemám, ale je to moje milovaná rasa, má ho kamarád :kytka: Už léta chováme Parson russell teriéry a ještě máme jako gaučáky Bišonky, tak se nám Bostonek už nikam nevešel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.4.17 16:45

Co to je?

Dobrý den chci se zeptat už před pár měsíci se mi noze udělali dvě tečky, jsou malé a nemají žádné černé tečky veprostřed. Trochu bolí hlavně když na ně šáhnu. A nevím kestli jsou to bradavice nebo kuří oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
20.4.17 18:24

@marieeehh tezko rict takhle, me treba bradavice neboli a cerny tecky taky vsechny nemaji. Neni jednodussi objednat se na kozni? V obou pripadech je dobry s tim neco delat. Boli te to a navic pripadne bradavice jsou nakazlivy, a taky se hezky mnozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová