Domácí čaj pro kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Domácí čaj pro kojence
Zdravím jsem novopečená maminka a s mojí malou holčičkou teď začneme s příkrmy.
Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás míchá doma čaj pro kojence, jelikož nechci používat granulovaný kvůli cukru co obsahuje a ty sypané jsou příšerně drahé. Dočetla jsem se o stránkách kde si ho můžete namíchat, ale neznám poměry bylinek. Děkuji Šárka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemáš někde v blízkosti bylinkářství? Tam mívají namíchané čaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Recept od maminky - domácí čaj z fenyklovych semínek a nebo jen překvapená kojenecká voda. Čaj ne vždy je nutný..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dělala kmínový čaj (je dobrý na prdíky), jednu čajovou lžičku na hrnek a nebo jen čistou vodu. Jinak za mě je lepší si koupit už hotové čaje. Ve zdravé výživě mají i na průdušky, nachlazení… A myslím, že od 6m můžou i rooibos čaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych neexperimentovala s domaci smesi…A kojenec ani zadne caje nutne nepotrebuje, staci cista voda. Pripadne ta fenyklova seminka na brisko. Ale je uplne nejlepsi, kdy se nauci pit cistou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě malý pil vodu od miminka, max čajik(sačkový od hippu) nebo vývar z kmínu. Nejlepší je voda, nám to vydrželo cva do roka
teď už vodu nepije(škoda)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niki V píše:
Mě malý pil vodu od miminka, max čajik(sačkový od hippu) nebo vývar z kmínu. Nejlepší je voda, nám to vydrželo cva do rokateď už vodu nepije(škoda)
To zase přijde. Dvouleťačka už zase pije čistou vodu a osmiletá už zase nepije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych také neexperimentovala doma. Miminku stačí kojenecká voda (nebo kohoutková převařená, pokud je jinak rozbor ok). Já kupuji od začátku čaje Leros, občas jsou v Kauflandu v akci za 27,90,– a to není tak hrozná cena. Chce to vyčíhnout. Od 4 měsíců mají bylinkový a vařím ho i návštěvám, které si přejí bylinkový čaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zbytecne. Staci obycejna voda nebo kdyz uz tak sackovy caj z lekarny krabicku za 30 kc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc vám všem děkuji za rady, vyzkouším ty odvárky, doufám že to bude chtít, je dost vybíravá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit