Láhev pro miminko, která neteče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lahev pro miminko, která neteče
Ahoj,
Můžete mi poradit? Už mám nervy
. Hledám kojeneckou lahev na čaj. Mám velkou MAM a ta je dobra, koupila jsem na čaj tu menší s ušima a vždycky se mi podaří ji špatně našroubovat a malou poliju. A to se fakt snažím. Stávalo se mi to i u aventek. Chci lahev na kterou víčko lehce nasadim a zašroubuju. Připadá mi, že se za chvíli opotrebuje a musim ji hodinu štelovat než nasadim. I sauvinex mi to pak dělal. Díky
Příspěvek upraven 13.12.17 v 22:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@cherrinka neexistuje
mám stejný problém a v noci při krmeni se mi stalo, že mi nějak vyklouzl i ten dudel a polila jsem prcka i sebe a musela jsem ve dvě ráno vytírat
už jsem z těch lahviček zoufalá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme Tommee Tippee, nic netklo a stále v TT pokračujeme (netekoucí hrnek i sportovní lahev)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cherrinka
Po zkušenostech se vším možným, kupují svým příbuzným značku NUK. Opravdu netečou a většina částí se dá mýt v myčce. Dají se k ní sehnat i náhradní díly - syn má spotřebu jeden koncový nástavec za půl roku (prostě to zežvýká). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlaďka 83
Nuk ma dobre sroubovani, ale derava vicka. Neni to omyl, zkratka jsou tam 2 otvory naproti sobe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pedigka jak myslíš dve díry ve víčku? Díry by měly byt jen na savičce ne?
@Vlaďka 83 nuk jsem ještě neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla087 píše:
Měli jsme Tommee Tippee, nic netklo a stále v TT pokračujeme (netekoucí hrnek i sportovní lahev)
Tu mam, šroubuje se dobře, ale když malá pije, tak se ji ta savička jakoby vcucne dovnitř. Musim vytahnout z pusy a ona vyleze.
Potřebuji lahev, kde se dá měnit savička. Malá vezme jen Baby love savičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pedigka
Ale těmi otvory to neteče - děravá víčka jsou tam, kde je zevnitř zpomalovač vytékání apod. Ty díry ve vrchním víčku žádnou tekutinu zastavovat nemají - těsní samotná savička.
Upřesňuji - kde je „dudel“, tam není díra, kde je brčko, „ťuplík“ nebo „zůžené pítko“, tam větrací otvory jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cherrinka to se nám nikdy nestalo
a to mám obě děti „odkojený“ na TT ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nerozumim pojem : Potřebuji lahev, kde se dá měnit savička. U TT se dá měnit mají tři druhy 0+, 3+, 6+ a na hustou stravu neboli na kaši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavla087 no kupuju lahve s širokým hrdlem a dam tam savicku babylove. Ona mi nevezme jinou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlaďka 83 píše:
@pedigka
Ale těmi otvory to neteče - děravá víčka jsou tam, kde je zevnitř zpomalovač vytékání apod. Ty díry ve vrchním víčku žádnou tekutinu zastavovat nemají - těsní samotná savička.
Upřesňuji - kde je „dudel“, tam není díra, kde je brčko, „ťuplík“ nebo „zůžené pítko“, tam větrací otvory jsou.
Ja mam diry u vicek u klasickych (tekoucich) savicek na mleko pro miminka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pedigka píše:
Ja mam diry u vicek u klasickych (tekoucich) savicek na mleko pro miminka.
A teče ta láhev, když je zavřená? Já kupovala v srpnu nějakou edici 0-6m, kde díra nebyla pro sestřenici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit