Domácí pomazánky

maminka201
19.2.16 22:30

Domácí pomazánky

Dobrý večer, maminky. Prosím poradíte mi jaké domácí pomazánky? prosím i s recepty děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
19.2.16 22:36

Já dneska zrovna dělala z uzené makrely: 1 makrela, 1 tvaroh, máslo, sůl, pln. hořčice, cibule. A včera: tvaroh, kousek červené papriky, máslo, cibule, pepř sůl. Papriku rozmixuju s tvarohem a máslem a přidán na drobní nakrajenou cibulku.No a známá kaloricka bomba :p Tvrdý sýr, majonéza a hafo česneku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
19.2.16 22:37

Pomazankove maslo neochucene, strouhana mrkev, kren. Budes se olizovat. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1468
19.2.16 22:41

Já mám ráda třeba tuňákovou, celerovou, hermelínovou, pak takovou pikantnější tvarohovou, občas vajíčkovou a moc rádi máme bramborovou… Na opečený chléb ráda dělám „teplou“ kvasnicovou.
Mnohem víc než pomazánky u nás ale frčí domácí játrová paštika. V tom jedeme ve velkém :D.
Recept na něco z toho klidně přidám, pokud by byl zájem, ale všechno jsou to takové klasiky a nic nového…
Proto si taky počkám na nějaký ten receptík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
19.2.16 22:44

Holky moc děkuji i za recepty, akorát já zapoměla napsat, žekojím..ale nevadí vyberu něco pro sebe a děti bez cibule, česneku apod. a manželovi to pořádně osladím :mrgreen: :mrgreen: česnekem :oops:

• Citovat
  • Upravit
735
19.2.16 22:47

Ahoj, my máme rádi jen obyčejné - vajíčková - pomazánkové máslo neochucené, 2 vařená vejce natvrdo, ta se nastrouhají, do toho trochu plnotučné hořčice a sůl. To je všechno. :-) Anebo rybičkovou - sleď v oleji a pomazánkové máslo neochucené, to je celé, jemné, ani sůl to nechce. Nejlépe obě pomazánky šlehačem našlehat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
19.2.16 22:47

@Tate Až budeš mít chut a víc času mužeš všechny napsat prosím? i na tu paštiku díky :hug:.Napíšu si to do sešitu…Nebaví mě furt salám, sýr atd..vajíčkovou znám, ale ráda zkusm i jiný recept :-).Kvasnicovou? hmmm tu jsem nejedla, mám tu jedny kvasnice :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
maminka201
19.2.16 22:49

@Janaxy Ahoj děkuji..vidíš mě radily do vajíčkové tvaroh, proto mi to nejelo…a tam se dává pom. máslo díky moc :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
9166
19.2.16 22:49

Můžeš i vepř. konzervu rozmixovat, cibule, máslo, hořčice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
19.2.16 22:54
@maminka201 píše:
@Janaxy Ahoj děkuji..vidíš mě radily do vajíčkové tvaroh, proto mi to nejelo…a tam se dává pom. máslo díky moc :palec: :hug:

To mě těší :-) Děkuji! A děláme občas, když pečeme kuře - kousky kuřete nakrájet, na jemno nastrouhaná mrkev, majonéza a sůl. Taky výborná. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
19.2.16 22:55

@Janaxy 8o vyzkouším díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1468
19.2.16 22:58

@maminka201 Urcite. Poslu pak :kytka: SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
19.2.16 23:01

@Tate Jak říká dcera KUKUJÍ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19.2.16 23:04

Ja jsem minuly tyden zkousela poprve nivovou, byla uzasna… Nastrouhat nivu, k tomu pom. maslo, cibuli, cesnek… Jinak delam klasiky, vajickovou, cesnekovou, ale chci zkusit nejakou mrkvovou nebo redkvickovou, to bys mohla, bude to i zdravejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
19.2.16 23:06

@ThinkPositively hmm mrkvičková ta bude dobrá :jazyk: :jazyk: ted mě napadlo jak se dělá šumková?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii