Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
zkoušeli jste někdo doma samotestování svých miláčku ☺️️? A pokud ano, dá se tomuto testu věřit?
Díky za reakce ☺️️
@miguna kdysi jsme koukali mikroskopem, pac nás zajímalo, jak je silný
jinak ne
@Cenarius píše:
Wtf? Slyším poprvé a za druhé proč to vůbec delat?
Nedovano tady nějaká řešila, že má chlap problém s odběrem u doktora. Tak asi možná pro to.
@Cenarius ano v lékárně něco takového existuje, také jsem to do té doby netušila. Snažíme se o miminko a vypadá to, že já jsem zdravá, tak jsme chtěli zkusit všechny možnosti.
@miguna píše:
@Cenarius ano v lékárně něco takového existuje, také jsem to do té doby netušila. Snažíme se o miminko a vypadá to, že já jsem zdravá, tak jsme chtěli zkusit všechny možnosti.
Z domácího testu nezjistíte téměř vůbec nic. Proč si chlap nezajde na spermiogram?
Ne, nemá to smysl. Ty testy nejsou ani orientační. Pracuji v andrologické laboratoři a několik jsme jich zkoušeli testovat.
Ať si chlap zajde na spermiogram, je to zdarma na pojišťovnu a má to výpovědní hodnotu. Za tohle člověk zaplatí a ještě je výsledek o ničem.
Anonym kvůli práci.
@Anonymní píše:
Ne, nemá to smysl. Ty testy nejsou ani orientační. Pracuji v andrologické laboratoři a několik jsme jich zkoušeli testovat.
Ať si chlap zajde na spermiogram, je to zdarma na pojišťovnu a má to výpovědní hodnotu. Za tohle člověk zaplatí a ještě je výsledek o ničem.Anonym kvůli práci.
Děkuji mockrát :smiling_face_with3_hearts: