Opožděná ovulace, řešení?

414
25.5.21 07:49

Opožděna ovulace ,řešení?

Ahoj, ráda bych se zeptala jestli je tady někdo, kdo měl opoždění ovulaci a řešil to případně léky od gynekologa. Byla jsem na UTZ ovulace u jednoho lékaře(co dělal manželovi spermiogram) který 13ty den zhodnotil pouze slovy- přijde až dovedete ATB a nějak tomu pomůžeme… Já ale mezitím byla u svého gynekologa a toho jsem poprosila o to samé. Samozrejme čekám na MS ale chci se zeptat dopředu zda s tim někdo měl zkušenost. U mě velmi nepravidelna MS i 10 dní zpoždění. Díky a hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
25.5.21 08:21

@LucieHol no a jak tedy víš že máš opožděnou ovulaci? Pokud mas jinak dlouhé cykly, tak bych neříkala že máš zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
25.5.21 08:32

MS se odvíjí od toho, kdy máš ovulaci. Takže pokud máš nepravidelnou MS, tak máš i nepravidelnou ovulaci.
Pokud jsi brala antibiotika, tak je logické, že ti teď nikdo s ničím nepomůže a čekají až je dobereš. Pak ti na to můžou napsat něco na srovnání cyklu.
Můžeš si taky pomoct sama nějakou přírodou - kontryhelový čaj atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.5.21 08:42

Tak jako, pokud tu ovulaci máš v každém cyklu, fáze od ovulace do menstruace je pokaždé stejně dlouhá - cca těch 14 dnů, jen hapruje celková délka cyklu, protože ovulace chodí později… Asi bych to neřešila.
Max v případě, že třeba chceš otěhotnět a hooodně tě tlačí čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.5.21 16:30

@Pipet otěhotnět samozřejmě chci ale ze by mě tlačil čas to určitě ne :) já si to jen myslím kvůli tomu že doktor 13ty den kdy měla ovulace být řekl tu větu " pomůžeme tomu "a něco ve smyslu ze se tomu moc nechce díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí