Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No to nevím, z 20 bodů hodnocení je 5 bodů vyhraženo vizuálnímu posouzení, ale o to nejde. Jde o to, že na fotkách máte šedou až šedočernou plíseň a ta rozhodně nemá se zdravými plísněmi (označení dost zavádějící) nic společného. Nevím jaké máte zkušenosti s výrobou sýrů, ale pustila jste se zrovna do té nejtěžší kategorie!!! Přesto vám přeji hodně úspěchů ![]()
Ahoj holky muj muz si taky doma dela syr… Obrazky mi nnejdou stahnout pisu h mobilu ale dela si takovy ty typu mozarela.. Kdyz neni syridlo tak se mliko pfimo od krav necha zahrat na 80c a prida do toho ocet. Vyjde mu z toho min, ale ocet mame vzdycky doma… Pak ty zdrcliny precedi da napr paprku nebo cokoli a stoci do bombonu z folie a strci do llednice, pak dlabem- je to mnamka
Ahoj, ja doma zatím dělám korbáče a čerstvý sýr i klobásky. Chystám se na povrchově plísńový, prý se dá dělat přidáním kupovaného plísńového sýru?
Ahoj,
nevíte někdo, kde se v Praze dá koupit syřidlo a potřeby pro sýraře, nechce se mi to objednávat, ráda bych to měla už o víkendu, už mi kozenka dojí a hodně, jinak nevím, co s tím mlíkem ![]()
Ahoj! najde se tu někdo takový kdo doma dělá sýr? Ráda bych to zkusila, tak chci najít někoho se zkušenostmi. Našla jsem vhodné webovky s recepty, našla jsem i FB stránky, ale i když tam jsou postupy a vypsané potřeby, ráda bych věděla, co do začátku je opravdu potřeba koupit, co se dá nahradit a jakým sýrem je vhodné začít. Na těch stránkách už jsou všichni trochu jiný level, tak tam nechci opruzovat s dotazy začátečníka. ![]()
Nedáváte to doufám někomu jíst?