Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na základě prosby pana IvanaSR jsem svůj příspěvěk zrušila, ačkoliv v něm nebylo nic závadného. Nechci nikomu dělat problémy. Tímto se omlouvám.
Příspěvek upraven 09.10.14 v 07:43
Pokud někdo přemýšlíte stavět s firmou Liveware. s.r. o. tak na to rychle zapomeňte. Firma pod vedením pana Nováka jen naslibuje, garantuje, pak nezvedá telefony, nereaguje na emaily, těsně před realizací stavby Vám zruší smlouvu z důvodů nemoci pana Nováka, který mimochodem ostatním budoucím investorům naslibuje že za 5 měsíců bude vše o. k. a že jim dům postaví, nám do telefonu sdělí, že je natolik vážně nemocný, že firmu bude prodávat, nehorázně sprostý stavbyvedoucí Vám napíše email, ve kterém Vás označí za hyeny, tím že jste se opovážili na internetu varovat ostatní potenciální zájemce a místo omluvy Vám popřeje a Vaší celé rodině, aby jste dostali rakovinu (ano slyšíte dobře)!
Peníze nám sice firma vrátila, ale to pod pohrůžkou, že pokud recenzi na internetu nesmažu tak nic neuvidím. Druhá věc je, že cena všech domů, které firma nabízí je nereálná.
Dobrý den, také bych chtěla upozornit na tuto firmu. Do dneška si myslíme, že pan Novák nás celou dobu tahal za nos. Sliboval neskutečné věci, které nemohl dokončit a které byly nereálné. Opravdu cenu jakou nabízí za domy jsou nerealizované. Nechali jsme si projekt otestovat i u jiných firem ( bylo jich asi 5) a všichni nezávisle na sobě shodli, že projekt i cena nejsou vůbec přístupné. Projekt je jen vystaven, aby jste dostali stavební povolení, ale v reálu je nepoužitelný.
Plně souhlasím s paní Ala 13.
K této firmě již není co dodat, ale v životě bych s Liveware do toho nešla. ![]()
Kobliha51 jistě měla pravdu, nechápu pana ivanaSR, že někoho nutí do smazání příspěvku, Vždyť i Ivan SR si užil své s firmou pana Nováka…je to jeden velký podvodník
Teď je mi jasné, že i IVANSR byl donucen panem Novákem smazat své přípěvky, jinak peníze za zálohu neuvidí, že??
Teď jsem se díval ze zajímavosti na stránky pana Nováka, tedy liveware, dokonce najednou slibují 5procent slevu na podlahové topenítuším, když to podepíšete do konce roku, ať se vám to topení neprodraží, v ceně projektu z Jihlavy, který je skoro zadarmo, ale nikdo nechápe, že stojí tolik peněz, s touto firmou budete bydlet pouze na papíře
Dobrý den, přečetla jsem vaši diskuzi a velice mě překvapilo, jak haníte firmu pana Nováka, Liveware. Protože jestli jsem si dobře dala dvě a dvě dohromady a je to ta samá firma, stavimedomylevneji.cz, vážně mě vaše reakce překvapují, až udivují. S touto firmou jsme stavěli v loňském roce dřevostavbu a celá stavba proběhla hladce a bez problémů. V zimě jsme podepsali smlouvu, pak chvíli trvalo, než jsme dostali stavební povolení, ale v dubnu se již začalo stavět a na konci prázdnin jsme se stěhovali.
Myslím, že celý proces s tím, že jsme se opravdu vešli do 2 mil. za stavbu pro naši 4 člennou rodinu, proběhl velmi pěkně.
Dobrý den, také jsme s touto firmou stavěli. Majitel sliboval, lichotil a skutek utek.Je to arogantní hulvát lhář a podvodník. Nedodržuje smlouvu, vyhrožuje. Díky majiteli nedoporučuji stavět s touto firmou ![]()
Vidím, že takových případů bude čím dál víc, určitě až se to více proflákne, firma si změní jméno a bude pokračovat dál
Dobry den, tez jsme staveli s Liveware typovy dum. Jiz je to vice nez 5 let zpatky a pan majitel byl mily, co slibil, to dodrzel a jiz si nepamatuji presne, ale myslim, ze postaveno bylo nakonec asi za 3 mesice, coz nas velmi prijemne prekvapilo, protoze puvodni doba stavby byla myslim naplanovana na mesicu 5.
@Lehka píše:
Dobry den, tez jsme staveli s Liveware typovy dum. Jiz je to vice nez 5 let zpatky a pan majitel byl mily, co slibil, to dodrzel a jiz si nepamatuji presne, ale myslim, ze postaveno bylo nakonec asi za 3 mesice, coz nas velmi prijemne prekvapilo, protoze puvodni doba stavby byla myslim naplanovana na mesicu 5.
Tak myslím že píšete asi o jiné firmě? v obchodním rejstříku byla firma Liveware založena 31.10.2011 doporučili byste mě prosím nějakou dobrou stavební firmu co dělá dřevostavby? děkuji
Dobrý den, doporučila bych firmu Stryk z Kopřivnice. Nyní s nimi stavíme a jsme velmi spokojeni.