Domy liveware

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
14.1.16 20:00

PODVEDENÍ

Dobrý večer.
Bohužel došlo i na nás. Stále jsem se pana Nováka zastávala, jelikož jsem se domnívala, že jde o solidního podnikatele a o konkurenční boj. Poslední kontakty s panem Novákem byly loni koncem roku. Poslal ještě smlouvu o odstoupení a stále sliboval, že zálohu vrátí. Smlouva se mi 2× vrátila s tím, že je nedoručitelná. Pan Novák ještě v té době komunikoval pouze EM, tel. nebral. Sdělil, že mám smlouvu nascenovat, podepsat a poslat mu ji.Toto jsem udělala a poslední reakce byla, že nechápe proč bychom na něj podávali hromadnou žalobu, že mi peníze odešle následující týden. Toto byla poslední komunikace ze strany pana Nováka. Od té doby ani neodepisuje na EM, tel. nebere již 2 měsíce. Dali jsme 120 000,– zálohu+ 56.000,–za projekt, který měl být dokončen získáním Stavebního povolení. Tato firma nedokázala získat ani stav. povolení, takže máme 5× paré se stavebními plány, ale na ty se můžeme jen koukat, jelikož jsou nám na nic. Tudíž 56.000,–jako by vyletělo komínem. Jsem v kontaktu i s medií, takže se musíme brát za naše práva a nebát se podvodníků, jako je pan Novák :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.1.16 13:15

Dobrý den, je mi líto, všech co naletěli p, Novákovi, on se jen vysmívá. skoda, že to nejde jako dříve, dát ho na pranýř a řezat. Takový podvodníci by měli přijít o ruce, aby nemohli tuto činnost vykonávat. Je dobře, že to vezmete i přes média, my zatím nemůžeme, dali jsme ho k soudu, jsem zvědavá jak to vše dopadne, Snad pořekadlo Na každou svini se vaří voda je pravdivé a potvrdí se. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.3.16 22:56

Prosím o radu

Dobrý den, chystám se stavět dřevostavbu s firmou quickhaus…a zde čtu velice negativní recenze na p. Jiřího Nováka. Možná je to souhra náhod, ale on je jednatelem teto firmy. Na Facebooku naleznete i jeho hodnocení na firmu a je tam i jeho fotka. Muže na to někdo kouknout a říct mi, zda je to ten velice špatný člověk nebo jen souhra náhod? Velice děkuji. Jeste jsem nic nepodepsala a nechybí k tomu hodně ☺ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.16 09:06

Quickhaus

Dobrý den, ne, podle fotky je to určitě jiný pan Novák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.3.16 20:18

Novák je menší plešatý takový chcípáček, ale chytrý, zatím mu vše vychází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.3.16 14:22

Čestmír a evika 7755

Děkuji moc za ochotu. Je opravdu dobre čist recenze, už si budu na vše dávat větší pozor. Budu prubezne dávat info. Jeste jednou díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.3.16 14:04

Podvedení

Zdravím všechny stavebníky.

Tímto se táži, zda někdo dostal nazpět své finance vložené do rukou pana Nováka?
Nebo tyto lidi pan Novák vždy utiší nějakým EM jako mne, např.,že za 17 dní mi peníze přijdou na účet apod.
Tím pádem mne pan Novák vždy umlčí, ale skutek utek.
Již 3× mi slíbil, že peníze bude posílat. Vymyslí vždy nějakou pohádku.
Zřejmě to takto slibuje každému, aby na něj nepodávali trestní oznámení.
Všichni doufáme, že dostojí svého slova, takže málo kdo podá oznámení.
Dávám dohromady kontakty na media a už budu vše řešit u přísl. orgánů.

Přeji všem, ať se daří. Ať máte větší štěstí. než s panem Novákem. :pocitac: :pocitac: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.4.16 18:07

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak jste dopadli ohledně pana Nováka. Dal jste někdo trestní oznámení nebo žalobu k soudu? Moc by mě zajímalo jak se situace vyvíjí. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.4.16 21:06

ZPRAVA PRO VŠECHNY CO CHTĚJÍ ŘEŠIT!

Dobrý den,
upřímně každému radím kdo má problémy s p. Novákem nečekejte a podejte trestné oznámení na Policii ČR. Smlouvu sebou + veškeré doklady, které jste získali při jednání s p. Novákem + potvrzení (výpis z účtu)o zaplacení zálohy.
Je zbytečné si na toto najímat právníka zvládnete to sami. Právník si totiž za to co zvládnete i vy vezme cca 10000,– Které by jste samozřejmě měli mít vrcené po kauze ale kdo ví zda budeme mít vrácené naše zálohy co jsme p. N. složili. Všem přeji pevné nervy a obrácení nemilé situace v náš prospěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.5.16 11:53

VRÁCENÍ ZÁLOHY

Dobrý den,
dnes jsme dostali na náš účet zpět od p. Nováka zálohu (cca po roce). Všem, kteří řeší, přeji hodně štěstí ve vrácení peněz. A v pozitivní obrácení situace ve Váš prospěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.5.16 13:22

@saur dobrý den, můžu se zeptat, co zapůsobilo že záloha byla vrácena a že p. Novák komunikoval? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.16 15:33

Dobry den,

mohu se zeptat? Zacali jste s nimi stavet? Taky je zvazuju. Jednani s p. Novakem se mi libilo.. Ale plesatej chcipacek to nebyl, jak nekdo zminoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.9.16 01:13

Zdravím všechny podvedené panem Novákem. Mé příspěvky si mohl každý přečíst, jak jsem se Nováka zastávala až do doby, než jsme dopadli jako spousta dalších podvedených. Jak jsem již psala jsme před důchodem a 200.000,–o které nás tento člověk připravil na ulici nenajdeme. Nakonec stavíme svépomocí, jelikož se firem bojíme.
Novák dělá mrtvého brouka a vůbec nekomunikuje!!!Pardon ozval se v květnu 2016,kdy mi poslal listinu, kterou chtěl podepsat, naskenovat a poslat zpět. Ještě, že jsem toto neudělala, jelikož bych si pod sebou podřízla větev. Zde stálo, že nám zálohu vrátil dne 22,12.2015,kdybych to podepsala, přišla jsem o vše.
Doufám, že jste mu takto někdo nenaletěl. Dnes je firma Liveware, převedená na pana Demetera(zřejmě bílý kůň) a Novák je vysmátý!!!K soudům se nedostavuje, posílá svého právníka. Jsem v kontaktu s několika lidmi a budeme podávat hromadnou žalobu přímo na Nováka!!!Jelikož firma Lieveware už není jeho.
Také jsem v kontaktu s redakcí pořadu Na vlastní oči, takže po soudu, budu kontaktovat tento pořad a vše zveřejním.
Hlavně chci varovat všechny lidi, kteří chtějí začít stavět s firmami za kterými stojí Novák a názvy firem se dočtete v našich recenzích, aby v žádném případě neriskovali, dopadli by jako my a že nás není málo!!!
Když něco náhodou postavil, tak je dnes na zbourání, vše je šité horkou jehlou.
U jedné paní vybral zálohu 1.200 000,–,prostavěl 700.000,–a zbytek zpronevěřil!!!
Přeji všem stavebníkům, aby se dařilo a již nikdy nezažili něco podobného!!! :cert: :pocitac:
Pokud se chce někdo přidat až se bude vše zveřejňovat, pište na EMIMINO, nebo na EM-56karlont@seznam.cz :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.9.16 01:57

Olaaa a

Dobré skoro ráno.

Můžete mi sdělit, jak jste Nováka našla na Facebooku? Když zadám jméno-není tam.
Pokud zadám firmu Liveware, také nic.

Děkuji za odpověď Barborka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
O78
3
15.9.16 06:34

S paní souhlasím. Taky od nich máme „stavbu“.Teď jsme předělávali střechu, sháněli statika, jestli nám vůbec vydrží…a spoustu prací se předělává. Dům nám dodělává místní firma, naštěstí chlapi jsou opravdu FACHMANI!!!
Od Nováka Vám zůstanou jen oči pro pláč a cosi, co se jen jako dům tváří. **

Edit admin - odstraněn kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný