Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vážení, Novák je ulhaný podvodník mě se vysmál, že je mu vše fuk, on už nestaví a stavět nikdy nebude, tvrzení moje proti jeho. Rada? Zavolejte televizi, nebojte se použít sdělovací prostředky. A jeho hrozby, když to uděláte nevrátí vám peníze? Nikdy vám je nevrátí, Novák je Podvodník. ![]()
Držím pěsti, ale moc optimistická nejsem. Zažili jsme úplně to stejné loni. Držím pěsti paní co to bude řešit soudní cestou.
Kdo má ještě problemy s p. Novákem napište uděláme celkovou zalobu, a pořádně mu spříjemníme vanoční svatky.
@kedar píše:
Trvalo nám to cca měsíc a půl. Možná že by to bylo i déle, ale my jsme si pro ty peníze zajeli osobně. Taky je možné, že by jsme je nikdy už neviděli. Prostě jsme mu už nevěřili, že je pošle.
Snad to u Vás proběhne lépe. Hodně štěstí.
Dobrý večer.
Kam JSTE SI PRO PENÍZE DOJELI???
Barunka : ![]()
Dobrý den, pro peníze jsme si zajeli do Mladé Boleslavi. Kancelář není nijak označená, ale nakonec nás tam dovedl p. Novák. Nevím jestli tato kancelář ještě funguje, protože to bylo již loni v září. Snad budete mít štěstí.
Dobrý večer, jak to tady čtu budu mít problémy i já. Zaplatil jsem zálohu a cítím podvod.Co mužeme udělat společně?
Díky P
Dobrý den,
i my by jsme se chtěli přidat k společné žalobě. Prosím GO FIS, který toto navrhl aby se ozval.
Děkuji.
Dobrý večer.
Prosím Ti, kteří chtějí podat společnou žalobu kontaktujte mě na tel.602148585.
Je třeba se domluvit osobně.
Děkuji
Dobrý večer,
loni na podzim jsme tady četli diskuse na stavební firmu Liveware. V té době už jsme měli zaplacenou zálohu na dům a můžu říct, že nás poléval pot jak to s námi dopadne. Smlouvu jsme podepisovali na podzim 2014 v Praze v kanceláři firmy a domluvili podmínky. Měli jsme v pláncích nějaké úpravy a i domluva s projektanty byla v pohodě, i když jen po telefonu nebo e-mailu. Když jsme měli stavební povolení, tak si firma převzala stavbu. Naštěstí vše dopadlo dobře a v listopadu 2015 jsme kolaudovali a vše v pohodě. Na nás p. Novák nikdy nebyl arogantní a jednal s námi vždy v pohodě. Chceme upozornit, že nejsme žádní jeho fanoušci, ale máme s ním jen jiné zkušenosti. Asi jsme měli jen štěstí, podle toho co tady čteme. A protože víme, že tady taková diskuse probíhá, tak jsme jen chtěli napsat tu svojí zkušenost.
Hezký večer.
Tak to jste byli asi jedno ze sta. Firma asi musí postavit tak jeden barák za 10 let.
Doufám, že budete mít časem vše v pořádku, protože od této firmy bych do toho již v životě nešla. ![]()
Přeji všem do nového roku hodně štěstí a zdraví, ale hlavně pohodu a to bohužel asi s touto firmou nejde.
Dobrý den už jen to, že p. Novák stavěl dům po létě 2015 znamená, že je podvodník, protože nám oznámil, že už nestaví a nikdy stavět nebude. Zajímalo by mě kde jste dům stavěli. Co jeho stavbyvedoucí M. Jančík? Také se podílel na vaší stavbě? Pokud bude ve vašich silách prosím odpovězte. Děkuju ![]()
@Piter Pan píše:
Dobrý večer, jak to tady čtu budu mít problémy i já. Zaplatil jsem zálohu a cítím podvod.Co mužeme udělat společně?
Díky P