Domy liveware

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
5.12.16 17:57

Vzkaz pro všechny ne jenom pro 7Hubert, koho bastart Novák okradl. Místo, kde jsem byl na prohlídce ref. R.D. u Ml. Boleslavi se jmenuje Březno je to cca 10km od M. B.směrem na Jíčín. Na seznamu si to najdete na mapách, doporučuju nastavit letecký pohled. Jednalo se o poslední R. D.vhorní části nově zastavěné části obce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.12.16 10:53

My byli, jmenuje se to Březno. Na mapě poznám kde to je, ale adresu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.12.16 10:55

@Piter Pan tam jsme byli také, v roce 2013. pak jsem dům viděla v RK na prodej. Asi změnil majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.1.17 18:30

VŠEM PODVEDENÝM P. NOVÁKEM

Dobrý večer všem podvedeným Novákem.

Dnes jsem zjistila, že naše Trestní oznámení na Nováka, zřejmě řeší více institucí najednou. Posílám adresu na kterou bychom svá T. O. měli všichni zaslat, abychom celou záležitost urychlili. Zatím jsou na uvedené adrese podaná 2 Trestní oznámení. Nevím kam to kdo posílal, ale chtělo by to zaslat na jednu adresu, aby se vše mohlo co nejdříve řešit. :cert:

ADRESA:Obvodní státní zastupitelství Jagellonská 5,Praha 3

Zdravím :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.17 09:33

Novak a jeho stavby

Dobry den,
pokud mate problem s p. Novakem a firmou Quickhaus, ihned me prosim kontaktujte na email **. Sdruzujeme poskozene za ucelem spolecneho postupu. Zdravi Karel Landa

Edit admin - odstraněn kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.9.17 20:00

Pane Landa, pokud jste novinář, opravdu s tím podvodníkem zatočte, naše zákony na takové podvodníky nemají. Přeju p. Novákovi, jen to nejhorší, lituji dne kdy jsme se s ním setkali a podepsali smlouvu. je to zloděj lump a podvodník, vyhrožuje a hlavně nemá na sebe napsán žádný majetek, což znamená nemá z čeho splácet. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.2.18 04:54

Novák a jeho fiktivní firmy.

Dobrý den všem.
Po dlouhé době jsem opět nakoukl jestli jsou zde nějaké nové příspěvky o Novákovi. Koukám, že vesele pokračuje v podvodech a už má dokonce novou firmu. Já sepsal smlouvu s Novákem DOMY PARTNERS v roce 2014. Dodnes toho lituji. Zaplatil jsem na zálohách 1 200 000 Kč a nedodělal ani hrubou stavbu. Přitom podle jejich stránek měla hrubá stavba z venčí dokončena včetně zateplení a fasády stát 700 000 Kč.
O kvalitě toho co postavili se nedá ani napsat…něco hrozného.
Nechal jsem udělat znalecký posudek a jednal s advokátem. To mě vyšlo na dalších 30 000 Kč. Právní zástupce to postoupil na policii i státní zastupitelství, ale ti mi během týdne odpověděli, že se nejedná o trestný čin, protože začal stavět a mám to řešit občanskoprávní žalobou. Jenomže na tohle už peníze nemám.
A přesně na tohle Novák spoléhá. Obere lidí o peníze a ví, že ti lidé nebudou mít na soudní výlohy aby se s ním soudili. Navíc jsou ty starostí co teď s tou stavbou. Zbývalo mi doplatit nějakých 400 000 Kč. Jenomže Novák mi pouze e-mail mailem sdělil, že firma nemá peníze a tudíž nebudou pokračovat ve stavbě a můžu si to dodělat svépomocí. Více se mnou nekomunikovali. Nedostali mi žádný stavební deník ani certifikáty. O podrobném vyúčtování si mohu nechat zdát i když to byla součást smlouvy. Posílal jenom faktury. No a ve smlouvě taky bylo, že za každý den nevyklizeni stavby je smluvní pokuta 500 Kč. Dodnes stavbu nevyklidil. Takže za ty dva roky co nestaví mi dluží dalších 350 000 Kč. Ale to ho nezajímá. Jednou se mi povedlo se s ním telefonicky spojit a sdělil mi, že ho moje stavba nezajímá a se smlouvou si můžu vytřít pr…
Advokát mi sdělil, že občanskoprávní spor mě bude stát dalších sto tisíc a že to vyhrajeme, ale nikdy ty peníze neuvidím, protože ten člověk nic nemá.
Tak bych rád věděl, jestli někdo už uspěl se žalobou. Český stát nezajímá, že tenhle Novák podvedl spoustu lidí a okradl je, ale ani ho nezajímá, že státu neodvádí daně.
Přeji všem podvedeným pevné nervy a hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.11.19 14:33

Podvedenym

No, ocividne se pan Novak činí dal.. @čestmín @hahi @Piter Pan
 https://youtu.be/FYpD5orI6A4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.11.19 15:03

NOVÁK

:cert: Je to možnéééééé!!!Co je to zde za Justici, když takovýhle PODVODNÍK, okrádá lidi dál. Já jsem podvodníka Nováka řešila s Policií a bylo mi sděleno, že o 120.000,– mne nepřipravil úmyslně. Pokud to chci řešit dále, že to máme podstoupit Občansko právnímu soudu, který toto bude řešit dál. Asi bych prosoudila více, než vysoudím, ale nechápu zdejší Justici.Jsme důchodci, takže každá koruna dobrá, ale nikoho to nezajímá!!!
Už se nedivím, že je v naší Republice tolik podvodníků, když jim zdejší zákony jdou na ruku.
Přeji všem pevné nervy a pokud bude u nějaké firmy figurovat jméno Novák Jiří, tak ruce pryč!!! :cert: :cert:

S pozdravem hahi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný