Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Trvalo nám to cca měsíc a půl. Možná že by to bylo i déle, ale my jsme si pro ty peníze zajeli osobně. Taky je možné, že by jsme je nikdy už neviděli. Prostě jsme mu už nevěřili, že je pošle.
Snad to u Vás proběhne lépe. Hodně štěstí. ![]()
Tak je to tu p. Novák? čestný člověk? Lidi ani náhodou POdvodník a arogantní člověk který když mu teče do bot vyhrožuje, že zavolá ukrajince. Výmluvy, že je nemocný, v lázních na léčení, v nemocnici na kapačkách, to jsou jeho výmluvy. Tomuto člověku nevěřte ani pozdrav. Snad na něho také dojde Na každou svini se vaří voda
![]()
Dobrý den,
může mi někdo napsat, jak se dovolám panu Novákovi a nebo kde ho osobně zastihnu! Slušně řečeno mě to velmi štve, takovéto chování.
Zajímalo by mě jestli pánovi, který se v diskuzi označil jako zákazník, který na stará kolena se rozhodl stavět, je v procesu vyřizování stavebního povolení a vidí to zatím velmi pozitivně. Jestli by nebyl tak laskav a nezkusil on zavolat p. Novákovi. Nebo prosím kohokoliv o vytočení čísla na pana Nováka, které je 608506578. Zajímala by mě úspěšnost telefonátu.
Děkuji.
Tento telefon vám určitě p. Novák nezvedne, čísla má zřejmě uložena a proto je nezvedá, Najděte si na internetu firmu Tayo Group tam je na něho jiné číslo a zkuste to. Pokud možno z telefonu co on nezná, Na 100 procent telefon zvedne ![]()
Tak jsem podle Vaší rady volala z jiného telefonu na číslo Tayo Group. Samozřejmě mi to vzal p. Novák podle hlasu jsme ho bezpečně poznala, ale představil se mě jako pan Slezák. Asi třikrát jsem se ho musela zeptat na jméno. Nic jsem nevyřídila. Ale určitě v nemocnici neleží po bouračce a je zdráv jako rybička v plné pracovní síle. Rozloučila jsem se jako omyl. Nic jsem nevyřídila.
Ano taky mi to tak příjde, žijí oba dva z pěnez co vyberou a cena projektu, když jsem někomu řekl, tak se usmíval a nechápal, že si může někdo tolik účtovat, neuvažujete někdo tedy o žalobě na Nováka a něco udělat i s Hunalem? projekt, co nám udělali, je o ničem
Nám dělal projekt p- Emler a docela spokojenost. Ted je opět problém s p. novákem zřejmě objíždí stavby a zjištuje co se děje. Takže vážení p. Novák je zdráv a jen využívá nebo zneužívá situace. Nemá ani trochu slušnosti zvednout telefon a omluvit se nebo se nějak domluvit na nápravě. ![]()
@saur píše:
Dobrý den, měli jsme dokonce s panem N. Sjednanou schůzku na předání staveniště a nepřijel dnes mi přišla od něj sms, že měl nehodu a, že zavolá.
Nevím zda by pomohla zbraň položená na stole při předávání staveniště… Nechápu jen jednu věc, že někomu postaví bez problémů a někomu ani nezvednou telefon a o omluvě ani nepíši. Jsme rozhodnuti také odstoupit od smlouvy. To co jsme si přečetli nám stačí nepotřebujeme se třást hrůzou až do konce jak to dopadne.
Když si představím, že by jsem měla znovu vyřizovat stavební povolení tak to jdu do kolen. Upřímně před Vámi smekám. V bance máme zrovna tak lano na krku hypotéku by jsme měli začít čerpat do 20.5.2015 jinak se platí penale za nedodržení smlouvy. Dům nám spočítala firma Liveware na 1.450 000,– v nedokončené variantě.
Hypotéku máme na 1.930 000,– Bydlíme v Jihočeském kraji. Moc Vám děkuji za ochotu řešit s námi náš problém moc si toho s manželem vážíme.
Dobrý den,
omlouvám se, omylem jsem editovala jeden z mích příspěvků. S firmou Liveware jsme Odstoupili od Smlouvy teď čekáme na dobropisy aby nám byla navrácená záloha. Vše se začalo vyřizovat v půli
května. Až budeme u konce ozvu se.
Pokud někdo ještě stavíte s Novákem nechte si vše zkontrolovat od odborníků nebo vám zbydou oči pro pláč a budete vše na vaše náklady opět předělávat. Dům za 2 mil. vás výjde na 3mil, protože vás ten podvodník na všem okrade. Držím palce všem ![]()
Dobrý den,
máte již zálohu vrácenou, prosím?
My jsme od května 2015 (kdy údajně „pan“ Novák prodal firmu Tayo Group a proto odstoupil od smlouvy) v procesu vracení zálohy… Nakonec máme sice dobropis, ale peníze již týden po splatnosti nikde! Poohlížíme se po vymáhání! Buď ho sami iniciujeme a nabízíme přidání se ostatním čekajícím na vrácení zálohy nebo se rádi přidáme my, pokud už někdo vymáhá.
Klidně mi napište na market@centrum.cz.
Děkuji a přeji řádné vyřešení!
Vl. Stejkal
Dobrý večer. Diskuzi sleduji od doby, kdy jsme začali mít problémy s panem Novákem. Zadali jsme stavbu patrového domu Tayo Group. Stavba se táhne již skoro rok. Nyní jsme nechali vypracovat znalecký posudek. Dům má narušenou statiku, nelze zde bydlet. Nemluvě o znehodnoceném materiálu, vše se musí předělat. Nebudu zde rozepisovat závady podrobně, jsou závadné i konstrukce, dřevo bylo syrové, tak se trámy kroutí do vrtule, chybí parozábrany, dům nemá pravé úhly, je hnutý o 1 m, znehodnocené obklady, vše se musí odstranit a obložit znovu. Dům má narušenou statiku, což je asi největší problém. Novák se od ledna vymlouvá, že je nemocen, že mu umírá přítelkyně, že se zbláznil atd. přesně tak, jak to zde bylo již výše zmíněno. Nováka jsem vyzvala k vypořádání našeho vztahu s tím, že mu bylo nabídnuto mimosoudní vyrovnání, patrně se dobře pobavil a doporučil mi, abych se soudila, pokud chci investovat peníze. Peněz mám dost, tak teda jo. Zjistila jsem prozatím několik nešťastných poškozených, se kterými komunikuji. Žalobu budu podávat jednak na Tayo Group a jednak Nováka pro podezření z trestného činu útisku dle § 177 trestního zákoníku, trestného činu zpronevěry dle § 206 trestního zákoníku, eventuálně podvodu dle § 209 trestního zákoníku, případně podle dalšího vývoje pak trestný čin způsobení úpadku dle § 224 trestního zákoníku. Pokud jste již někdo podal oznámení v občanskoprávním řízení či v trestním, prosím napište mi na email ***@seznam.cz, pod jakým číslem jednacím je věc Vašeho oznámení vedená, kdy bylo oznámení podáno, kde se spis v současné době nachází (místní příslušnost), pokud bylo již rozhodnuto ve věci, tak s jakým výsledkem. Děkuji za spolupráci. Pevné nervy. Bohuslava Šařecová
17.8.2015 - edit. admin - kontaktní údaje
Dobrý den,
již od května letošního roku bojujeme s panem Novákem o vrácení zálohy.
Došli jsme až k podepsání dobropisu. A to díky vyhrožování skrze policií a sdělovacími prostředky jako je Tv Prima, advokátem apod.
Za toto jednání jsme se museli p. N. omluvit přes email pod pohrůžkou, že nám nevrátí peníze.
Peníze zatím nevrátil i tak. Datum splatnosti dobropisu byl vystaven na 24.8.2015
Vše jsme předali vymahačské firmě. Už se moc těším až si ho podají!
![]()
Dobrý den,
mohu se zeptat jak se Vám povedlo si domluvit s panem Novákem schůzku? Stalo se nám úplně to samé jako tady každý popisuje. Můžete mi prosím vás poradit jak odstoupit od smlouvy a jak z něj dostat zálohu zpátky? Moc děkuji za rady.
Dobrý den,
nevím jak více poradit, jak na p. Nováka. My teď čekáme jak pořídí vymahačská firma.