Dopegyt po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
4.4.25 17:24

@Yasmina21 Tyjo ty jsi hustá🤙 😃 já jsem posera😭 ale asi by to bylo nejlepší řešení a měla bych klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5007
4.4.25 17:46
@adynakk píše: Více

Hustá ani ne. Abych pravdu řekla, tak mě ani nenapadlo pokračovat v užívání Dopegytu, když tlak byl v normě (i před těhotenstvím), miminko na světě a v porodnici mi říkali, že tlak se sníží, až se narodí miminko. Ani praktik nic o pokračování užívání léků na tlak neříkal. Já brala Dopegyt jako takovou prevenci před preeklampsií než jako dlouhodobou léčbu krevního tlaku ve které bych měla pokračovat. :D Jak jsem porodila, tak po pár dnech už jsem byla bez léků na tlak a vše v pohodě do dnes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.4.25 17:50

@Yasmina21 Když to takhle napíšeš tak to zní naprosto logicky…já jsem tak naštvaná :zed: Oni mi to tak i opravdu řekli, že porod je léčivý a že si to mám brát podle pocitu, měřit se a podle toho prostě brát…přišla jsem na gyndu a tam mě seřvali že sama si to korigovat rozhodně nemůžu, že to mám dobrý skrz ty prášky..no a reakci praktika jsem psala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5007
4.4.25 17:59
@adynakk píše: Více

Tak bych zkusila ještě zavolat do porodnice. :D Třeba ti řeknou něco lepšího. :)
Snad přidá zkušenost ještě nějaká jiná maminka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.4.25 18:35

@Yasmina21 Jo jo to mě taky napadlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...