Dopegyt a alkohol

101
31.10.14 20:17

Dopegyt a alkohol

Ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenost s pitím alkoholu při léčbě Dopegytem. Brala jsem Loristu a při ní jsem si občas alkohol dala, ale vzhledem k tomu, že chci otěhotnět, tak mi lékařka vyměnila Loristu za Dopegyt. Jenže v příbalovém letáku je, že se při užívání nemá pít alkohol, ale víte jak to s informacemi v příbalovém letáku je ;-) Jdu na oslavu narozenin a vzhledem k tomu, že jsem to dostala, tak bych si trošku alkoholu dala. Dala jste si některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
31.10.14 20:33

Pochybuju, že existuje lék, na který by bylo „povoleno“ pít alkohol, to je snad jasný. Ale tím není řečeno, že pokud si dáš toho alkoholu trochu a ne v těsné návaznosti na užití léku, že se něco stane. S nějvětší pravděpodobností se nic nestane ani když si toho alkoholu dáš víc, akorát dáš zabrat játrům, nebo omdlíš z velkého poklesu tlaku (sečte se hypotenzivní efekt Dopegytu a alkoholu) a tělo si tím k případnému těhotenství taky zrovna nepřipravíš :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.10.14 21:55

Brala jsem dlouhodobě a nijak jsem se neomezovala…Piju tedy jen víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18624
24.6.16 23:22

Nemel by se ale já to při dlouhodobém brani taky az tak neresila - už víc jak pul roku před tehu, kdyz jsem kvůli tlaku musela vysadit HA která mi ho zvysovala a jinou ochranu jsme vzhledem k plánování rodiny už používat ani nechtěli a nepotřebovali, jsem na něj musela přejít protože betablokatory co jsem brala předtím by mohly ovlivnit schopnost vůbec otěhotnět a tehu samotné od začátku takže kdyz jsem nevěděla kdy se zadari tak jsem to sice nějak nepřehanela ani nepila tvrdý, byla jsem vždycky spis na víno, striky, cidery apod. Ale v začátku tehu kdyz to bylo ještě tajné a nejisté, jsem se na pracovních aj. alko-akcích na prášky na tlak úspěšně obcas vymluvila pokud ne rovnou na řízení - každý přece vi nebo aspon uzná ze na prášky tohoto typu by se pit nemělo…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí