Mohl by to být zánět?

30
30.10.14 12:15

Mohl by to být zánět ?

Zdravím :mavam:
Budu ráda za každou radu.Od pondělí mám bolesti ledvin a břicha stejné bolesti sem zaznamenala už před týdnem, ale bolest hned přestala takže sem to moc neřešila. Ale teď se k tomu přidalo nutkání chodit furt čůrat už ani nečůrám vždycky je to pár kapek a to je celé. Konec čůrání palí, řeže a celkově je to dost nepříjemné podle mě by to měl být zánět močového měchýře proto jsem si pořídila urologický čaj a léky ROWATINEX, chvilku je mi po nich líp, ale jinak žádný zázrak :nevim: Včera večer sem si všimla i krve v moči(myslela sem, že se dostavila menstruace měla sem to dostat už v pondělí, ale menstruace se nedostavila.. myslíte že by to mohlo být k tomu zánětu? vždy to mám pravidelné a těhotenský test mi vyšel negativní) přes noc sem měla vložku čistou a ani když sem šla čůrat v noci krev v moči nebyla až zase dnes ráno se objevila :roll: Myslíte, že mám zajít už k lékaři moc se mi to nezdá bolesti jsou větší a větší celkově je to nepříjemné, ale zas nevím jestli tomu nemám dát ještě čas. Mám už staršího doktora a vždy mi příjde, že je neochotný a obtěžuje ho mě ošetřit takže tam nechci jít kdyby to byla prkotina. Nemáte s tím některý zkušenost? je něco co by mohlo ještě pomoc?
Předem moc děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9269
30.10.14 12:18

@Vikinka268 Zajdi k lékaři. Dostaneš antibiotika a budeš mít za pár dní pokoj. Já to takhle přecházela a dopracovala jsem se k tomu, že mi léčili zánět 2 měsíce. Nechtěla jsem jedny léky a brala jsem celkem čtvery. Ten zánět se mě pak nechtěl pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.10.14 12:19

@Vikinka268
Běž hned k doktorovi, chce to antibiotika, v takovém stadiu už i s krví v moči ti nic jiného nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.10.14 12:21

Jistě, dej tomu čas ještě tak týden a pak jed´ rovnou do špitálu. Tyhle řeči ala neochotný, obtěžuje jsi měla řešit už dávno přechodem k jinému praktikovi, jde jen o výmluvy.
Máš zánět moč. měchýře a potřebuješ ATB. Co chceš dál číst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.10.14 12:26

@Vikinka268
Nemusíš jít k praktikovi když ti nevyhovuje, klidně bych šla na pohotovost. A vem sebou rovnou moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.14 12:36

Půjdu tedy ještě dnes. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
30.10.14 12:43

@Vikinka268 okamzite k doktorovi, dostanes prasky, krev uz v moci je to moc rozjete! Vitaminy nepomuzou.Mne se to tak vratilo, protoze sem to mela moc rozjete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85430
30.10.14 12:53

@Vikinka268 neni mi jasne, na co cekas!! Mas jasny zanet, navic uz postoupil vzestupne evidentne do ledvin. Potrebujes antibiotika a to hned. K doktorovi jdi dnes, nejlepe hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85430
30.10.14 12:55

A jestli mas doktora, ke kteremu se zdrahas jit, v tomto stavu, tak ho taky hned zmen. Doktorovi musis duverovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.10.14 15:55

Záněty močovích cest ATB vyřeší jen částečně a brzo se vrátí. Kup si 100% brusinkovou šťávu, to je snad jediný účinný lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85430
30.10.14 17:47

@Dalibor7 brusinkova stava je dobra jako prevence, ale zanet ledvin ani mocaku fakt nevyresi. Jen zlepsi prubeh, ale nevyleci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.10.14 17:58

To není pravda, znám osobně pár známích(hlavně žen)kterým ATB v podstatě nijak nepomohli a brusinková šťáva ano a hlavně na dlouho.Ale musí se koupit opravdu kvalitní a hlavně ji užívat podcivě, celou láhev. Taky je dobré podpořit léčbu brusikovím čajem. Aby se byla léčba účinná, musí se užívat mezi jídlem(hodinovím časovím odstupem před a po jídle),ale toto je známé v podstaťe u každé přírodní léčby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí