Dopis do Německa a zpět

3549
16.3.11 22:18

dopis do německa a zpět

Ahoj,mám takový dotaz potřebovala bych poslat dopis do německa,kde by byla,ale vložená i obálka s adresou a známkou,aby dotyčný mohl poslat odpověď bez nákladů.Ale vrtá mi hlavou jak to přesně udělat.Budou v německu platit naše známky,nebo potřebuju známky německé a kde je sehnat?Zatím jsem se neptala na poště,což samozřejmě udělám,ale kdyby jste to některá věděla moc mi pomůžete,děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
16.3.11 22:23

Samozřejmě potřebuješ známky německé. Takže bych zašla na větší poštu a zeptala se. Možná bude jednodušší pohledat poštovné z De do CZ a místo známek jen vložit hodnotu poštovného v EURech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.3.11 22:52

Dajo ze ty chces fotku Floriana :wink:
Nase znamka urco platit nebude,nebydli nekdo z BC v Nemecku ze by to poslal za tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
16.3.11 22:55

Tami,kde jsi mě sakryš vypátrala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.3.11 22:56
Paradise píše:
Tami,kde jsi mě sakryš vypátrala :palec:

Toz neco jsem kdysi hledala na BC o Deniku doktorky a ty jsi jedna z fanynek no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
16.3.11 23:00

Jedna z postihnutých jo? :mrgreen: Svět je opravdu malý :mrgreen: Tak teď už víš,když budeš něco hledat kam se obrátit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.3.11 23:07
Paradise píše:
Jedna z postihnutých jo? :mrgreen: Svět je opravdu malý :mrgreen: Tak teď už víš,když budeš něco hledat kam se obrátit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neeee,to ja postihnuta nejsem a ani kolem toho tak nevysiluji jako vy na BC,ale kdyz das do googlu DD tak vyjede i BC no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
16.3.11 23:11

No jo no holt jsme profláknutý,na bc to byli krásný začátky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie