Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hrozný,hrozný,hrozný.....toto by se stávat vůbec nemělo.Nedokážu si vůbec představit,co rodiče Aničky prožívali a nyní prožívají. ![]()
Už odpoledne jsem si pobrečela, je to hnus a nepředstavitelná hrůza.
Na druhou stranu se rodiče budou moct důstojně rozloučit a ne trnout hrůzou, co se jejich zklatíčku děje za zvěrstva. Určitě se s tím nikdy nesmíří, ale podle mě je ten nález lepší než absolutní nevědomost.
Upřímnou soustrast všem příbuzným
lasička1 píše:
Hrozný,hrozný,hrozný.....toto by se stávat vůbec nemělo.Nedokážu si vůbec představit,co rodiče Aničky prožívali a nyní prožívají.
Na jednu stranu velká úlev si myslím vědí na čem jsou, ale jinak bolest…
čekala jsme kdo tö sem hodí. Rodičům upř. soustrast víc nerozmazávat
Je to hrozné.Rodičů je mi moc líto a přeji jim upřímnou soustrast.
Účelem nebylo to celé rozmazávat, ale jen vyjádřit upřímnou soustrast rodišům a rodině Aničky.
Hrozne. ![]()
Dneska jsem pri zpravach nevedela, co „pobirat“ driv - jestli Anicku, nebo to Japonsko … tam to jeste bude taky slusnej pruser.
Strasne smutna jsem.
Taky si myslím, že to není rozmazávání. Prostě tahle událost se dotkla samozřejmě nejvíc rodičů Aničky,ale i lidí, kteří soucítí a myslely na to celou dobu, kde holčička asi je, ale jen jsem chtěla říct, že na to od odpoledne myslím a u televizních novin mi bylo smutno a hodně špatně
Taky si myslím ,že nejde o rozmazávání .Všichni touto událostí žili ,když ji hledali .Tohle je jen smutné konstatování.Hodně sil rodičům ,a hlavně méně takových zpráv.
lucka.Kr píše:
Taky si myslím, že to není rozmazávání. Prostě tahle událost se dotkla samozřejmě nejvíc rodičů Aničky,ale i lidí, kteří soucítí a myslely na to celou dobu, kde holčička asi je, ale jen jsem chtěla říct, že na to od odpoledne myslím a u televizních novin mi bylo smutno a hodně špatně
Než jsem to stačila napsat ,tak jsem byla předběhnutá.
Myslím,že pro rodiče je dobře,že se konečně dozvěděli co se s jejich dcerou stalo.Ikdyž je to zdrcující rána
Přeji jim upřímnou soustrast ![]()
Holky, pitva potvrdila, že tělo patří hledané Aničce a je opravdu mrtvá.
Chtěla jsem jen vyjádřit upřímnou soustrast rodičům a rodině Aničky a zapálit za Aničku svíčku.
Je to hrozné a toto by se nemělo stávat.