Našlo se tělo mrtvé Aničky...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
17.3.11 22:29
christy píše:
nakukovatelka píše:
Pudloslava píše:
hele ja si fakt nemyslim, ze by mu soudce nejak fandil, nebo byl flink - on proste dela jen to, co musi podle zakona. on si nemuze dovolit jednat tak emotivne, jako my tady projevovat. Nastesti, to by to potom vypadalo.
Ne to ja tak nemyslela, ja jenom konstatuju, ze by se to bohuzel mohlo zase stat, a to teda uz nevim :nevim:
Já to taky tak nemyslela,ale vtý tv to tak vypadalo,že by se to klidně mohlo stát :-? Páč on bude pro ně fakt tvrdej oříšek,a jak tam včera řikal,že pak vydaj prohlášení 8-o a jaký jako???Bych mu v tu chvíli takovou vytala,trest smrti bez milosti na takovýhle hajzly :cert:

no protoze maji 48 ve vazbe a kdyz nic, tak ho musi pustit. TO jsou nase zakony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.3.11 00:17
careynka píše:
christy píše:
nakukovatelka píše:
Pudloslava píše:
hele ja si fakt nemyslim, ze by mu soudce nejak fandil, nebo byl flink - on proste dela jen to, co musi podle zakona. on si nemuze dovolit jednat tak emotivne, jako my tady projevovat. Nastesti, to by to potom vypadalo.
Ne to ja tak nemyslela, ja jenom konstatuju, ze by se to bohuzel mohlo zase stat, a to teda uz nevim :nevim:
Já to taky tak nemyslela,ale vtý tv to tak vypadalo,že by se to klidně mohlo stát :-? Páč on bude pro ně fakt tvrdej oříšek,a jak tam včera řikal,že pak vydaj prohlášení 8-o a jaký jako???Bych mu v tu chvíli takovou vytala,trest smrti bez milosti na takovýhle hajzly :cert:
no protoze maji 48 ve vazbe a kdyz nic, tak ho musi pustit. TO jsou nase zakony

To neni jen u nas si myslim. Kazdopadne jsem zvedava, co prinese zitrejsi den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.3.11 00:32

Holky, mě to je tak líto. Já si myslela, že je někde třeba v cizině, nebo cokoli, ale živá. Je to moc smutný co se děje. Upřímnou soustrast pozůstalím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová