Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
christy píše:nakukovatelka píše:Já to taky tak nemyslela,ale vtý tv to tak vypadalo,že by se to klidně mohlo státPudloslava píše:Ne to ja tak nemyslela, ja jenom konstatuju, ze by se to bohuzel mohlo zase stat, a to teda uz nevim
hele ja si fakt nemyslim, ze by mu soudce nejak fandil, nebo byl flink - on proste dela jen to, co musi podle zakona. on si nemuze dovolit jednat tak emotivne, jako my tady projevovat. Nastesti, to by to potom vypadalo.Páč on bude pro ně fakt tvrdej oříšek,a jak tam včera řikal,že pak vydaj prohlášení
a jaký jako???Bych mu v tu chvíli takovou vytala,trest smrti bez milosti na takovýhle hajzly
no protoze maji 48 ve vazbe a kdyz nic, tak ho musi pustit. TO jsou nase zakony
careynka píše:christy píše:no protoze maji 48 ve vazbe a kdyz nic, tak ho musi pustit. TO jsou nase zakonynakukovatelka píše:Já to taky tak nemyslela,ale vtý tv to tak vypadalo,že by se to klidně mohlo státPudloslava píše:Ne to ja tak nemyslela, ja jenom konstatuju, ze by se to bohuzel mohlo zase stat, a to teda uz nevim
hele ja si fakt nemyslim, ze by mu soudce nejak fandil, nebo byl flink - on proste dela jen to, co musi podle zakona. on si nemuze dovolit jednat tak emotivne, jako my tady projevovat. Nastesti, to by to potom vypadalo.Páč on bude pro ně fakt tvrdej oříšek,a jak tam včera řikal,že pak vydaj prohlášení
a jaký jako???Bych mu v tu chvíli takovou vytala,trest smrti bez milosti na takovýhle hajzly
To neni jen u nas si myslim. Kazdopadne jsem zvedava, co prinese zitrejsi den.
Holky, mě to je tak líto. Já si myslela, že je někde třeba v cizině, nebo cokoli, ale živá. Je to moc smutný co se děje. Upřímnou soustrast pozůstalím.