Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No někdo zase tvrdil, že nastupovala do černýho luxusního auta.. Třeba ji násilím odtáhl.. Kdo ví.. Chudinka malá.. A jak ukazovali toho Jakuba, co se to stalo před lety, to ve mě taky ještě pořád je.. Abychom se báli pustit děti ven.. ![]()
… jen asi trochu mimo hlavní proud diskuse… Dívala jsem dnes se na stránky ZŠ Na Šutce, na Vánoce utvořili velké srdce naděje pro Aničku…
Chudinku… Na stránkách té školy je fotka toho srdíčka zeshora (prý to bylo i v Blesku - což jsem ale neviděla protože to nekupuju - o tom tam ale píše pan ředitel, že to nepovolil fotit novinám, ale že se tam někdo vetřel s tím, že je to příbuzný… ředitel se tam za to omlouvá).
Koukla jsem se na stránky ale až teď, v souvislosti s tím nalezením…
bylo to od nich moc hezký, mám chuť jít brečet na záchod.
Rodině soustrast…
Já teda moc nechápu,jak to,že tam bylo tolik policistů,tolik dní,v rojnici a vůbec si nevšimli nakypřeného místa???
Přeci to nebyla tak malá plocha a vždy je to vidět,když se rýpne do země…
Z toho je mi ouzko,že tam byla tak dlouho,nedůstojně…
Ivoka píše:
Rodině soustrast…Já teda moc nechápu,jak to,že tam bylo tolik policistů,tolik dní,v rojnici a vůbec si nevšimli nakypřeného místa???
mě se na tom něco nezdá… taky je to divný…
Ivoka píše:
Rodině soustrast…Já teda moc nechápu,jak to,že tam bylo tolik policistů,tolik dní,v rojnici a vůbec si nevšimli nakypřeného místa???
buhvi kdy se do ty zeme dostala. Zahrabes to listim a nikdo nepozna, ze je tam cerstva hlina
ja myslim, ze normalne by to znat bylo (i to listi se pozna, kdyz neni spadane), ale ze tam asi ponejprv silene behali a tuatam rozhrabli, ze uz by to ani indianskej stopar pozdeji nepoznal.....
No hlavne aby ho zitra odpo nepustili
dneska to na me ve zpravach pusobilo vselijak, kdyz rikali, jak je tezky po tolika mesicich mu neco dokazat i kdyz maji ostatky, ze on mlci atd. Pry ma soudce cas do 15h …
![]()
Jj taky jsem zírala,že není stoprocentní,že ho zavřou prý po trakový době se špatně něco dokazuje
A ten hajzl je vklídku ![]()
Marsi86 píše:christy píše:tohle by mě take zajímalo čím si ji získal
Ještě teda nechci to rozmazávat,ale vrtá mi hlavou co ten hajzl slíbil tý aniččce,že sním šla.Když vemu z jaký rodiny pocházela tak nedostatkem asi netrpěla,tak čím se mohla nechat nalákatkdyž nějaký svědek ji asi viděl jít s nějakým chlapem
Holky to nemusi byt vec, takovyhle smejd dokaze zahrat na city, staci kdyz rekne „ahoj, Tvoje mamka Ti sla naproti ale tamhle dole si zvrkla nohu a tak me poprosila, kdyz jsem sel tudy, abych Te k ni zaved, ceka tam na Tebe“ a nestesti je hotovy, to dite pujde ![]()
A jestli tam normalne sama sla domu, uz byla nekde, kde nejsou lidi na dohled ani doslech, jak psali, a on tam na ni natrefil, tak ji proste odtah a bylo to ![]()
hele ja si fakt nemyslim, ze by mu soudce nejak fandil, nebo byl flink - on proste dela jen to, co musi podle zakona. on si nemuze dovolit jednat tak emotivne, jako my tady projevovat. Nastesti, to by to potom vypadalo.
To jsem zase ja ![]()
Ale typek je to zvlastni. Vubec nevypada tak, jak by clovek u takovyho typa cekal
… Blbej nebude, to je na nem videt. Ach jo. Myslim, ze s nim budou mit hodne prace.
SNAD SI S NIM PROBOHA PORADEJ.
Pudloslava píše:
hele ja si fakt nemyslim, ze by mu soudce nejak fandil, nebo byl flink - on proste dela jen to, co musi podle zakona. on si nemuze dovolit jednat tak emotivne, jako my tady projevovat. Nastesti, to by to potom vypadalo.
Ne to ja tak nemyslela, ja jenom konstatuju, ze by se to bohuzel mohlo zase stat, a to teda uz nevim ![]()
Holky,bohužel z vlastní zkušenosti vím,jak takový lidi(vrazi)umí hrát na city,hrát divadlo,přesvědčovat…
Bohužel jsem měla tu čest,setkat se s Robertem Neffem,který uškrtil a pak taky zahrabal manželku.Měla jsem tenkrát hlídat malou Dominičku.Jela jsem s ním v autě a byla u něj v baráku…Pak mi volala kriminálka.
Tyhle hajzlové jsou všichni stejný a proto aby odvedli pozornost od své osoby,předvádějí až neskutečné herecké výkony
Já se tenkrát psychicky zhroutila,ale ani ve snu si nedokážu představit,jak asi musí být rodičům.Přeju jim upřímnou soustrast
A vrahovi trest smrti! ![]()
nakukovatelka píše:Pudloslava píše:Ne to ja tak nemyslela, ja jenom konstatuju, ze by se to bohuzel mohlo zase stat, a to teda uz nevim
Já to taky tak nemyslela,ale vtý tv to tak vypadalo,že by se to klidně mohlo stát
Páč on bude pro ně fakt tvrdej oříšek,a jak tam včera řikal,že pak vydaj prohlášení
a jaký jako???Bych mu v tu chvíli takovou vytala,trest smrti bez milosti na takovýhle hajzly ![]()