Doplácení životního minima

9
11.12.10 11:51

doplácení životního minima

Ahoj maminky potřebovala bych vědět jak je to z doplatkem do životního minima jsem sama se synem mám po mateřské a v pondělí jse du za evidovat na ůřad práce,tam budu pobýrat asi 3500kč příspěvek na bydlení mám 2600kč +400sociálák+ 2000kč alimenty mám nárok na doplacení na městském ůřadu nevím jak počítají životní minimum matka a syn jsem svobodná.Moc děkuji za vaše odpovědi Enata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
11.12.10 11:56

Životní minimum pro jednu dospělou osobu a jedno dítě do 6 let je 4480Kč.
Do příjmů by se měly započítávat alimenty i dávky z pracáku.
V tom případě byste na doplatek do životného minima neměla mít nárok :-?

Zkuste zajít na sociální odbor, třeba vyjdou jiné příspěvky, ještě existuje tuším Příspěvek na živobytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
11.12.10 12:47

alimenty, davky z pracaku + vse z MSSZ jako prispevek na bydleni a pridavky, do konce prosince i socialni prispevek. Ale k zivotnimu minimu jeste pripocitaji naklady na bydleni, tzn. najem a inkaso a zbytek driv doplaceli, jenze to pred 3mi lety hodne snizili, treba ti neco vyjde. Kazdy mesic musis dokladat slozenky a ze si aktivne hledas praci, kde jsi byla, proc te nevzali, kontakt na ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.12.10 13:07

Dřív jsem dělala na třísměný provoz jelikoš jsem sama tak tam nemohu nastoupit chtěli mi umožnit že jsem samoživitelka tedy dvousměný provoz že prý to je provoz jen pro maminky a to jsem musela též odmítnout.Na odstupné jsem neměla nárok protože semnou počítali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat