Doplácení životního minima
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
doplácení životního minima
Ahoj maminky potřebovala bych vědět jak je to z doplatkem do životního minima jsem sama se synem mám po mateřské a v pondělí jse du za evidovat na ůřad práce,tam budu pobýrat asi 3500kč příspěvek na bydlení mám 2600kč +400sociálák+ 2000kč alimenty mám nárok na doplacení na městském ůřadu nevím jak počítají životní minimum matka a syn jsem svobodná.Moc děkuji za vaše odpovědi Enata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Životní minimum pro jednu dospělou osobu a jedno dítě do 6 let je 4480Kč.
Do příjmů by se měly započítávat alimenty i dávky z pracáku.
V tom případě byste na doplatek do životného minima neměla mít nárok ![]()
Zkuste zajít na sociální odbor, třeba vyjdou jiné příspěvky, ještě existuje tuším Příspěvek na živobytí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alimenty, davky z pracaku + vse z MSSZ jako prispevek na bydleni a pridavky, do konce prosince i socialni prispevek. Ale k zivotnimu minimu jeste pripocitaji naklady na bydleni, tzn. najem a inkaso a zbytek driv doplaceli, jenze to pred 3mi lety hodne snizili, treba ti neco vyjde. Kazdy mesic musis dokladat slozenky a ze si aktivne hledas praci, kde jsi byla, proc te nevzali, kontakt na ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív jsem dělala na třísměný provoz jelikoš jsem sama tak tam nemohu nastoupit chtěli mi umožnit že jsem samoživitelka tedy dvousměný provoz že prý to je provoz jen pro maminky a to jsem musela též odmítnout.Na odstupné jsem neměla nárok protože semnou počítali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit