Konec PPM a přechod na RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Konec PPM a přechod na RD
Ahoj holky. Mám otázečku. Když mám mateřskou do 7.1.2011 a od 8.1.2011 budu na rodičáku, jak to budu mít za ten leden zaplacený? Nevíte někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
dostaneš zaplaceno v únoru, rozdíl mezi vyplaceným zbytkem PPM a výší rodičáku což třeba u mě je 7600
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže jestli to dobře chápu, tak dostanu PPM za těch 7 dní, podle té denní výše co mi spočítali a za ten zbytek měsíce dostanu rodičák zkrácený o těch 7 dní. Je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
brouczek píše:
dostaneš zaplaceno v únoru, rozdíl mezi vyplaceným zbytkem PPM a výší rodičáku což třeba u mě je píše: Více
Tomu asi nerozumím ![]()
Mám to podobně, ale PPM mi končí 2.1. a já jsem si teda myslela že dostanu za ty dva dny normálně PPM, tudíš nějakou tisícovku a potom že dostanu poměrnou část RD za ten leden, vše vyplaceno v únoru samozřejmě - je to tak anebo se mýlím?
- Citovat
- Upravit
Když končí PPM 7.1. dostaneš za těch 7 dní PPM-což máš na den rozpočteno-např.na den 100,–-takže dostaneš ze sociálky 700,– a z pracáku pak zbytek do RP který sis vybrala-u 3-letého:6900,– Dohromady tedy 7600,–.
- Citovat
- Upravit
Jasný. Už to chápu. Já jsem si vybrala dvouletou, takže dostanu od sociálky těch 7 dní a zbytek do 11400,– dostanu rodičák. Tak to jo. Díky moc holky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ananbellko, jen pozor… me bylo receno, ze se u dvoulete z nejakeho nepochopitelneho duvodu dopocitava prvni emsic jen do 7600Kc… proc nevim…a nechapu… ale nastesti mi rodicak koncil na konci mesice, za ktery uz by mi stejne nic nedali… takze jsem o rodicak zadala stejne az od dalsiho mesice…
snad to nekdo uvede na pravou miru…treba mi kecali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mroe píše:
Ananbellko, jen pozor… me bylo receno, ze se u dvoulete z nejakeho nepochopitelneho duvodu dopocitava prvni emsic jen do 7600Kc… proc nevim…a nechapu… ale nastesti mi rodicak koncil na konci mesice, za ktery uz by mi stejne nic nedali… takze jsem o rodicak zadala stejne az od dalsiho mesice…
snad to nekdo uvede na pravou miru…treba mi kecali…
To jako fakt? Krucipísek - oni neví jak nám to stížit. Taky mám vybraný dvouletý a jako proč bych za leden měla dostat jen těch 7600 když to budu mít skoro celý leden (bez dvou dnů)
![]()
- Citovat
- Upravit
No to já taky nechápu. To by mě teda udělalo čáru přes rozpočet. Nechápu proč by měli míchat tříletej příspěvek do dvouletýho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doplácí se do 11400,– ale musíš provést volbu včas… požádala bych o rodičák už v lednu a rovnou volila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to vyřídím asi ještě tento měsíc ať to mám všechno v pořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Provedla jsem volbu před nástupem na RD a bylo mi dorovnáno do 11400.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anabellka píše:
Jojo, určitě, já s tím lednem reagovala na petku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.a.n.i1 píše:Anabellka píše:Jojo, určitě, já s tím lednem reagovala na petku
Jojo, já to raději taky udělám ještě v prosinci - snad příští týden.
- Citovat
- Upravit