Dopolední a odpolední svačina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dopolední a odpolední svačina
Maminky, co dáváte dětem kolem 18-ti měsíců k dopoledním a odpoledním svačinám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zeptam se na co ma chut.. Vetsinou jogurt nebo ovoce nebo kousek peciva…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovoce, jogurt, ušlehaný tvaroh, něco upečeného doma (bábovky, koláče), pečivo se šunkou nebo sýrem, puding, vlastně většinou to, co si dávám já, a snažím se, abyv tombyl propašovaný mléčný výrobek, protože vůbec nepije mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovoce, pecivo, jogurt… to mel kolem tech 18 mes. Ted uz mi bojkotuje cokoliv, takze je bez svacin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina Filipi píše:
Malé se vždycky zeptám co by si dala a vybere si
Tak to u nas je takhle „chces jogurt?“ „jo“ „a budes ho jist?""ne“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovoce, chleba/rohlík s máslem nebo lučinou se šunkou či sýrem nebo marmeládou/medem, jogurt, palačinka, lipánek… když mám napečeno, tak buchtičku a mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 aha, tak já se ptám ukazuju a Ema říká ne a když je to co chce, řekné Dá (dát)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cca od toho roku, roku a půl svačí to, co svačím já - ovoce, jogurt, buchtu.. prostě co je doma ![]()
- Citovat
- Upravit
Dopoledne davam ovoce a obcas presnidavku. Kdyz je ovoce mensi kousek tak doplnuji piskot, krupky nebo domaci buchtu. Odpoledne stridam jogurt, tvaroh s pudinkem nebo smetanou a kase (dobrala jsem zasoby instantnich detskych a uz mam jen Nominal).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky poraďte. Roční mrňous.
V noci ještě kojím.
Snídaně - bílý jogurt s banánem, ten miluje
Dopolední svačina - kousek ovoce, křupka…
Oběd - to co my v upravené verzi
Odpo svačina - pečivo s něčím
1. večeře - kaše
2. večeře - mléko
Co dávat k té dopolední a odpolední svačině, aby to bylo pestré?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka co presnidavky? Ročnímu bych dala třeba i kousek domácí buchty (min slazené), pudink.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovaný přesnídávky mu nechutnají, takže mu radši dám kousek čerstvého ovoce… Pudink normálně z kravského mléka? To jsme ještě nezkoušeli
Domácí by si určitě dal, to vyzkouším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka roční dítě už kravské mlíko může, jogurt máš taky z kravského mléka ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
Holky poraďte. Roční mrňous.
V noci ještě kojím.
Snídaně - bílý jogurt s banánem, ten miluje
Dopolední svačina - kousek ovoce, křupka…
Oběd - to co my v upravené verzi
Odpo svačina - pečivo s něčím
1. večeře - kaše
2. večeře - mlékoCo dávat k té dopolední a odpolední svačině, aby to bylo pestré?
Já bych ty kaše dala ráno na snídaní. A jogurt pak může být i svačina. Na večeři jsem dávala zeleninové polévky, myslím že to dá více než kaše, za mě je to prázdné jídlo, jen sacharidy. Polévky je spousta možnosti…jen zelenina, jednodruhová, mixovaná, vločky, červená čočka, pohanka, rýže… A pak svačinky jsem dávala i třeba mrkev, okurku do ruky. U nás i ty přesnidávky. Nebo můžeš udělat nějaké lívance, buchty zdravé domácí. Koukni i na mamavkuchyni.cz je tam spousta receptu pro děti, jak svačiny, polévky, obědy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit