Doporučený balíček - dětské botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
3.12.18 22:08
@dedrichov píše:
Určitě, za ty roky, co posílám dál, jsem měla vyžádnou tu dobírku asi 3×, jinak vždy účet

a jaký potrál k inzerci se ti nejvíc osvědčil? Co se týče grafiky a přehlednosti, jsem dost neštastná z Mimibazaru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
3.12.18 22:14
@pe-terka píše:
a jaký potrál k inzerci se ti nejvíc osvědčil? Co se týče grafiky a přehlednosti, jsem dost neštastná z Mimibazaru :?

Tjo, ten mi taky nesedí. A udala jsem tam jen jednou. Inzeráty vydržej půl roku a už jsem to tam znovu ani nedávala. Teda neplatila jsem žádné to jejich členství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
4.12.18 09:28
@pe-terka píše:
a jaký potrál k inzerci se ti nejvíc osvědčil? Co se týče grafiky a přehlednosti, jsem dost neštastná z Mimibazaru :?

plno lidí používá k prodiji FB, bývají tam skupiny maminek z daného města nebo lokality, což je nejideálnější. Jinak nabízím přes bazos, prodá se tam i vybavení domácnosti, nábytek, prostě vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.12.18 09:37

@dedrichov pravda, přes ten FCB to taky zkusím! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
4.12.18 10:21

Za mě modrykonik.cz na ty dětské věci a bazos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.12.18 10:29
@pe-terka píše:
@dedrichov pravda, přes ten FCB to taky zkusím! :palec:

naFB jsem toho poslední dobou prodala nejvíc. Jsem ve dvou lokálních skupinkách a když zadávám inzerát, je tam volba, do kterých všech skupin ho chci dát plus je tam možnost dát ho na Market Place. To je takový celofacebookový bazar, nemusíš se do něj přihlašovat jako do různých bazarových skupin. a poslední dobou jsem právě 8 věcí prodala přes ten Market Place, zatímco z lokálních skupin se mi neozval nikdo. Jinak mám oblíbeného Modrého koníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.12.18 11:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat