Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím, doporučil by jste mi někdo deník který vám vyhovuje a kam zapisujete každodenní myšlenky a starosti? Děkuji
Mám normální sešit, na to jsou nějaké speciální? Myslíš jako značku?
@alun-ka jsou. Jsou i s různými otázkami. Chtěla bych se po nějakých kouknout, proto se ptám na doporučení.
Letos jsem to neviděla, ale vloni tady v tuhle dobu lítala reklama na,,Pětiletý deník" Nevím jestli se to nejmenovalo ještě nějak jinak, ale to bylo něco takového. Vždycky na každý den jedna otázka, snad nějaké návrhy, rady…nevím.
Asi myslíte deníky od Tam & zpět, že? Žádný nemám, ale kamarádka si to koupila. Asi je to fajn věc, ale mě stačí obyčejný sešit. Chci psát to, o čem zrovna přemýšlím, ne odpovídat na otázky…
Ještě můžeš kouknout na Life Designer. Historicky jsem ho měla, byl to teda diář, ale koncipovaný, jak by se ti asi mohlo líbit - na začatku měsíce byly cíle a tak, na konci jejich zhodnocení. Bylo tam i nějaké dlouhodobé hodnocení - různé otázky, které „si můžeš klást“.
Je to modulový diář, takže si ho „naplníš“, jak chceš. Určitě mají už i spoustu dalších „modulů“.