Tip na knihu pro 2,5 letého kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
13.12.25 22:49

Moc pěkná kniha,krátké příběhy - 2,5let.kluk - tip prosím

Ráda bych koupila synovci /2,5 roku/ nějakou pěknou knihu, hezké ilustrace a především s hezkým „čtením“ - kratší příběhy či vyprávění.

Má moc rád, když mu čteme. Je chytrý, zvídavý..

Sama děti nemám a moc ani nekupuji, takže nemám vůbec přehled.

Budu ráda za nějaký tip..

Děkujuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
13.12.25 23:02

Co třeba Jiří Kahoun? Měli jsme Příběhy včelích medvídků a Pohádky na kolejích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.12.25 23:28

V tomto věku měly obě děti rády rýmované pohádky od F. Hrubína (2×7 pohádek), Prasátko Peppa, Tlapkové knížky, Binga, ale vydržely i u klasických pohádek typu O zlaté rybě, O třech prasátkách, Karkulka, apod. Pak po třetím roce jsem předčítala Boba a bobka, Broučky (jako malá jsem je měla ráda, teď v dospělosti mi přišli strašně divní :think: ), pohádky od Zdeňka Svěráka nějaké, Máša a medvěd a Mašinka Tomáš (podle těch pohádek nových), a pak dle zájmů, jeli jsme něco o dinosaurech, vesmíru, něco si vybral sám v knihovně podle obálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5860
13.12.25 23:54

My máme asi 3 knihy - MOJE PRVNÍ ČTENÍ.
Knihy mají sice měkkou vazbu, ale jsou tam krásné ilustrace a jedna pohádka je max na 10 minut. Dceru baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.12.25 07:30

Podobný věk - u nás hodně teď frčí Ferda Mravenec. Vyhrabala jsem ho v knihách po partnerovi, když byl dítě a malá je nadšená. Příběhy jsou kratinké doplněné hezkými ilustracemi. Příběh na sebe navazuje, ale zárovenň je každou kapitolou ukončen, takže dítě se má na co těšit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30534
14.12.25 10:07

My dostali pro deti tuto radu https://www.alza.cz/…d5192818.htm?…. Mne se to sice extra nelibilo, ale deti to „zraly“. Meli myslim od 2 do 5 let pro kazdou vekovou kategorii jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30534
14.12.25 10:08

A jinak moje srdcovka jsou Pohadky od Milose Macourka. Ty se nikdy neomrzi, poslouchaji je i ted pubertaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí