Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trochu mimo zdejší doporučené ale za mne Velká huba na Disney +
@Lorre píše:
True detective (Temný případ) - především 1. Série, 13 Reasons why, la Casa de papel (papírový dům), Dexter
Jooo, Temný případ 1.řada je skvělá. A Most, ten Dánskošvédský kriminální seriál, u toho jsem skoro nedýchala. Taky 1.řada.
@Betty MacDonald kde se dá kouknout na švédský Most? Máme snad všechny platformy a nenašla jsem to…
@Betty MacDonald píše:
Jooo, Temný případ 1.řada je skvělá. A Most, ten Dánskošvédský kriminální seriál, u toho jsem skoro nedýchala. Taky 1.řada.
Jop s mostem též souhlasim byl super
.
@Emmara píše:
@Betty MacDonald kde se dá kouknout na švédský Most? Máme snad všechny platformy a nenašla jsem to…
Tak v tom případě budou muset pomoct stary dobrý portály, kde sou filmy či seriály ke stažení
. Můžeš to Este zkusit zadat s originálním názvem viz Most
Příspěvek upraven 27.04.23 v 12:44
@Betty MacDonald píše:
Most je skvělý ve všech řadách. A vůbec všechny tyhle severské krimi, třeba Karppi, nebo V pasti.
Jinak já teda miluju House a Akta X, ale to se asi na Netflixu najít nedá. ![]()
@Lorre píše:
Tak v tom případě budou muset pomoct stary dobrý portály, kde sou filmy či seriály ke stažení
Uloz.to ![]()
A žánr?
já mám třeba rada fantasy, taková hra o truny vydrží dlouho
z poslední doby last od us, mandalorian. Na Disney se mi líbilo chippendales (snad to pisu správně), na netflixu je dobra sexuální výchova, stranger things. Na hbo sem koukala na Veliká, to je taková historická komedie nebo Pam a Tommy se mi líbilo
Určitě bych toho smyšlená víc, kdybych to projela ![]()
Většina doporucovanych seriálů tu jsou tak pro trinactilety pubošky nebo pro ženský, které čeká menses
mně nejvíc bavilo Poslední království, Vikingove, Živí mrtví, nebyl špatný ani Lupin nebo teď naposledy co jsem viděla Florida Man. Ale to Poslední království se netliflixu opravdu povedlo.
Já ujíždím na korejských seriálech na Netflixu, zatím vše, co jsem si pustila se mi líbilo, od romantiky, historických po šikanu v armádě.
@Betty MacDonald Most jsem videla☺️byla to povinost kdyz jsem zila ve Švédsku☺️
@xxprincesscz píše:
Většina doporucovanych seriálů tu jsou tak pro trinactilety pubošky nebo pro ženský, které čeká mensesmně nejvíc bavilo Poslední království, Vikingove, Živí mrtví, nebyl špatný ani Lupin nebo teď naposledy co jsem viděla Florida Man. Ale to Poslední království se netliflixu opravdu povedlo.
No ty vaše zase připadají pro puboše mně.
Sto lidí, sto chutí.
@lucad77 House taky miluju, ale rekla bych ze to znam uz dost dobre…zacnu Korunou a uvidim kam se dostanu☺️
Svět pod hlavou s Trojanem a Neužilem za mě TOP, pak You, Manifest