Doporučíte nějaký seriál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19981
27.4.23 12:28

Trochu mimo zdejší doporučené ale za mne Velká huba na Disney +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
27.4.23 12:33

Určitě ze seriálů: You, Sex/život, Elite. Vše na netflixu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42258
27.4.23 12:37
@Lorre píše:
True detective (Temný případ) - především 1. Série, 13 Reasons why, la Casa de papel (papírový dům), Dexter

Jooo, Temný případ 1.řada je skvělá. A Most, ten Dánskošvédský kriminální seriál, u toho jsem skoro nedýchala. Taky 1.řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
27.4.23 12:40

@Betty MacDonald kde se dá kouknout na švédský Most? Máme snad všechny platformy a nenašla jsem to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30250
27.4.23 12:40
@Betty MacDonald píše:
Jooo, Temný případ 1.řada je skvělá. A Most, ten Dánskošvédský kriminální seriál, u toho jsem skoro nedýchala. Taky 1.řada.

Jop s mostem též souhlasim byl super :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30250
27.4.23 12:41
@Emmara píše:
@Betty MacDonald kde se dá kouknout na švédský Most? Máme snad všechny platformy a nenašla jsem to…

Tak v tom případě budou muset pomoct stary dobrý portály, kde sou filmy či seriály ke stažení 8). Můžeš to Este zkusit zadat s originálním názvem viz Most

Příspěvek upraven 27.04.23 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24620
27.4.23 12:41
@Betty MacDonald píše:

Most je skvělý ve všech řadách. A vůbec všechny tyhle severské krimi, třeba Karppi, nebo V pasti.

Jinak já teda miluju House a Akta X, ale to se asi na Netflixu najít nedá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24620
27.4.23 12:42
@Lorre píše:
Tak v tom případě budou muset pomoct stary dobrý portály, kde sou filmy či seriály ke stažení 8)

Uloz.to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
27.4.23 12:43

A žánr? :D já mám třeba rada fantasy, taková hra o truny vydrží dlouho :D z poslední doby last od us, mandalorian. Na Disney se mi líbilo chippendales (snad to pisu správně), na netflixu je dobra sexuální výchova, stranger things. Na hbo sem koukala na Veliká, to je taková historická komedie nebo Pam a Tommy se mi líbilo :D Určitě bych toho smyšlená víc, kdybych to projela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
27.4.23 12:43

Většina doporucovanych seriálů tu jsou tak pro trinactilety pubošky nebo pro ženský, které čeká menses :mrgreen: mně nejvíc bavilo Poslední království, Vikingove, Živí mrtví, nebyl špatný ani Lupin nebo teď naposledy co jsem viděla Florida Man. Ale to Poslední království se netliflixu opravdu povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
27.4.23 12:44

Já ujíždím na korejských seriálech na Netflixu, zatím vše, co jsem si pustila se mi líbilo, od romantiky, historických po šikanu v armádě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
27.4.23 12:44

@Betty MacDonald Most jsem videla☺️byla to povinost kdyz jsem zila ve Švédsku☺️

• Citovat
  • Upravit
24620
27.4.23 12:45
@xxprincesscz píše:
Většina doporucovanych seriálů tu jsou tak pro trinactilety pubošky nebo pro ženský, které čeká menses :mrgreen: mně nejvíc bavilo Poslední království, Vikingove, Živí mrtví, nebyl špatný ani Lupin nebo teď naposledy co jsem viděla Florida Man. Ale to Poslední království se netliflixu opravdu povedlo.

No ty vaše zase připadají pro puboše mně. ;) Sto lidí, sto chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
27.4.23 12:46

@lucad77 House taky miluju, ale rekla bych ze to znam uz dost dobre…zacnu Korunou a uvidim kam se dostanu☺️

• Citovat
  • Upravit
5165
27.4.23 12:48

Svět pod hlavou s Trojanem a Neužilem za mě TOP, pak You, Manifest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat