Doporučíte nějaký seriál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14671
27.4.23 12:50
@xxprincesscz píše:
Většina doporucovanych seriálů tu jsou tak pro trinactilety pubošky nebo pro ženský, které čeká menses :mrgreen: mně nejvíc bavilo Poslední království, Vikingove, Živí mrtví, nebyl špatný ani Lupin nebo teď naposledy co jsem viděla Florida Man. Ale to Poslední království se netliflixu opravdu povedlo.

No presne, chtela jsem doporucit The Last Kingdom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5935
27.4.23 12:58
@Atisia píše:
Noční agent

Včera jsem dokoukala. Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
27.4.23 13:11
@Markéta188 píše:
Včera jsem dokoukala. Super :palec:

Chybí nám posledních 20 minut. Dítě nám to nepřeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
27.4.23 13:13

Když jsem si to zalozila tak dam jeste taky svuj typ -Prezident v poradi…sledovala jsem v porodnici kdyz jsem tam lezela skoro mesic🙈

• Citovat
  • Upravit
2508
27.4.23 13:19
@NicolaR7 píše:
Když jsem si to zalozila tak dam jeste taky svuj typ -Prezident v poradi…sledovala jsem v porodnici kdyz jsem tam lezela skoro mesic🙈

Korejská verze se mi líbila mnohem víc, tak jsem s těmi korejskými seriály začínala. Jen mají tedy jen dvě řady :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.4.23 13:25

Vidim vas, American Horror Story

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
27.4.23 14:11

Beef

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.23 14:19

Seriál Zoo

• Citovat
  • Upravit
7221
27.4.23 14:26

Ďábel v Ohiu. Luther

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
27.4.23 15:18

Z tech novejsich Mindhunter:Lovci myslenek, jak vznikalo profilovani masovych vrahu v USA, to bylo super..a z tech starsich ted treba davam na HBO Pohotovost…tu jsem jako nactileta milovala, tak si davam hezky vsech 15 rad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2365
27.4.23 15:33
@xxprincesscz píše:
Většina doporucovanych seriálů tu jsou tak pro trinactilety pubošky nebo pro ženský, které čeká menses :mrgreen: mně nejvíc bavilo Poslední království, Vikingove, Živí mrtví, nebyl špatný ani Lupin nebo teď naposledy co jsem viděla Florida Man. Ale to Poslední království se netliflixu opravdu povedlo.

Můžeš mi prozradit, co je na seriálech jako Crown, Red Dwarf, True detective, Dexter, Úžasná paní Maiselová, Stranger thinks, La casa de papel, Most, Akta X, House apod., pubertálního? Tu degradaci vlastního pohlaví (menses), ani nekomentuju. Všechno to jsou vysoce ceněné seriály, často ověnčené cenami. Dokonce i kousky pro puberťáky jako 13 reasons why nebo realistická Euforia, mají svoje kvality a ukazují na odvrácenou stranu dospívání. Takže kvalitní jsou jen seriály, které baví tebe? Popř. žánry, které preferuješ? Tomu tedy říkám sebestřednost. Netvrdím, že seriály, které si napsala, nejsou kvalitní (i když třeba zrovna Živé mrtvé já osobně považuji za dost přeceňovanou telenovelu, při které se sem tam mihne nějaký zombie), ale nejsou o nic kvalitnější, než mnoho jiných seriálů, které ostatní doporučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11152
27.4.23 19:05

Ještě výborný je španělský serial Bariéra a seriály natočené dle detektivek Harlana Cobena, některé jsou španělské, jiné polské. Celkově i polské seriály jsou poslední dobou velmi zajímavé.

Jo a 1899… to je taky napínavé jak kšandy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
27.4.23 23:51

Na Netflixu korejské seriály Hra na oliheň a Sláva.
Zajímavý je seriál Perníkový táta.
Zaujala mě minisérie Černobyl - inspirováno skutečnou událostí.
Pak ještě Útěk z vězení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.4.23 10:44

Ozvěny-Netflix.. to se mi moc libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...