Doporučte autoservis Ostrava

5697
20.3.12 20:59

Doporučte autoservis Ostrava

Prosím potřebuji rychle pomoci - máme technickou do 9.4.2012, předtím ale potřebujeme ještě nechat opravit auto kvůli bouraným předním dveřím (je to ťukanec, ale dveře promáčklé). Nechali jsme to na poslední chvíli, tu technickou jsme samozřejmě zjistili dneska :cert: :zed:
prosím doporučte autoservis v Ostravě a okolí, rychlý a spolehlivý, který nám auto opraví (Peugeot), když nebude drahý, zlobit se nebudu - a pak aby nám odvezli auto na STK. Tak, aby se to stihlo. Nejlépe osobní zkušenost, ale zítra budu obvolávat, tak se mi bude hodit jakákoliv rada. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3170
20.3.12 21:28

Jsme taky z Ostravy, ale přesně s touhle situací jezdíme do Místku. Je to autoservis při výjezdu na dálnici na Ostravu v areálu technických služeb. Je levný a technická v pohodě. Někdy má dost narváno, ale zkus to, ještě je relativně čas. Písnu ti kontakt do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.3.12 21:57

Já dávám auto do Autoservisu Vaněk v O-Mariánkách, za bývalou Hodoňankou u několik let a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
21.3.12 11:51

holky moc vám všem děkuji! jdu to obvolat a určitě se ozvu ;-) mockrát děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.16 23:22

Autocent Ostrava

Ahojte, máte někdo zkušenosti s autoservisem Autocent, doporučila mi je známá, přestěhovala jsem se nedávno do Ostravy, tak bych taky ocenila nějaké reference. Autům nerozumím a vím, že takového klienta snadno natáhnou. Tady by prý ale měli být seriózní…snad.

1.5.2016 - edit admin: komerční odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová