Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj budoucí i už fungující
maminky, momentálně jsem v 7 týdnu a zjistila jsem že čekám dvojčata, kdo čeká taky??
Já už jsem ,,fungující,, mamina dvojčátek.. ![]()
Držím ti palce, ať všechno dobře dopadne… ![]()
Marselka píše:
a jak máš stará dvojčátka?? byl to ze začátku maras???
Holkám bude 20.měsíců, začátky byly chaotické, ale během chvíle jsme zaběhly režim. Teď už je to pohodička, je super, že jsou dvě - hodně si vyhrají.
Taky jsem nadšená že miminka budou dvě a že si pak vyhrají, ale ze začátku to bude o zvyku ještěže mám fajn mamku, tchýni i švagrovou ![]()
Taky jsem zakladala podobnou diskuzi, ale holky me presmerovaly na dvojcatka 1012 ![]()
Gratuluju ![]()
Děkuji, takže když jsi Paji zakládala podobnou diskuzi takže jsi taky v očekávání?
Jojo, zitra budu 10tt a taky dvojcatka, jsem porad v soku, jsou prirozena a proto absolutne necekana ![]()
A jak se citis?
Paji citím se jak kdy někdy uplně redy a jindy uplně ko, hlavně na večer citím, že jsem unavená. A hlavně mě bolí prsa co tebe?? No já sem taky v šoku pač u nás v rodině jsou dvojčata až u nějakýho vzdálenějšího příbuznýho. Budeš mít jednovaječná nebo dvou, mě doktorka řekla že jsou s největší pravděpodobností dvouvaječná ale to se uvidí až za 14 dní na ultrazvuku už se na něho mooooc těším. ![]()
Ahoj tak gratuluji
,já také čekám dvojčátka (dva kluky) jsem ve 29.týdnu ![]()
No me je prave strasne blbe, uz pres 4 tydny, jen doufam, ze to za par tydnu odezni…mam uz dceru a pri te mi teda taky bylo soufl, ale tohle je dvojnasob ![]()
Ja mam asi dvojvajecna. maji kazdy svoji dutinku i vacek ![]()
Maia a jak to vypada s tebou ve 29tt ? Jak se drzis? Co brisko?
No paji já to naštěstí nemám tak intenzivní ale jsou věci co mě dráždí žaludek a teď mi i dost vadí různý smrady třeba lák z okurků je pro mě smrádek jak hovínko
Když už máš dceru co bys ráda aby to bylo?? Já bych moc chtěla holku a kluka, ale manžel furt chodí a tvrdí že si určitě udělal kluky.
Maia 29tt touž bude asi docela dost veliké bříško?? No mě to taky čeká velký bříško. A kopou hodně prcci???
no, tak to mas dobry, ja jsem lezak, je mi prste tak moc zle
obcas hazim savle, je mi porad na
, paleni zahy jako prase a desna unava, ale jinak dobry ![]()
Me je to tak nejak jedno. Uplne idealni byl byl chlapecek a holcicka, ale berem vsechno
jen kdyby to byly 2 holky, to by byl mazec ![]()
No paji tak to ti přeju aby nevolnosti co nejdříve odešli, já sem naštěstí vůbec nezvracela, snad to nepříjde. No mít doma tři princezny to by byl mazec zvlášť pokud by byli všechny velký parádnice
Já bych byla spokojená s jednou princeznou a malým princem. Stejně hlavní je aby bylo vše ok ![]()
Holky bříško už mám,ale neřekla bych že nějaké obří,některé těhulky mají stejné s jedním mimčem
. Jinak se držím,čípek uzavřený,ještě normálně funguju,vařím uklízím,chodím na nákupy,až na hematom v začátku těhu bez komplikací. Prckové kopou ale zatím to není nějak moc,většinou když jsem v klidu tak to cítím víc a málokdy kopu oba,většinou je jeden zrovna v klídku. Jinak nevolnosti jsem měla teda hrozné až do 17.týdne a celodenní,teď zase prozměnu přibírám každý týden kilo,takže už mám 15kg nahoře
A už si ani nepamatuju kdy mě naposledy nepálela žáha,ale musím vydržet,ještě 7 týdnů minimálně ![]()