Vykradli nám účet?

Anonymní
18.3.12 16:30

Vykradli nám účet?

Zdravím,

před chvilkou šel přítel vybrat peníze z bankomatu (ČS) a přišel naštvaný, že tam nic není - je tam 0… peníze tam byly. Dovolal se na informace a tam mu nic neřekli, jen že musí jet na nějakou jejich pobočku. Jsme z Prahy takže se vydal do Letňan.

Nestalo se vám to někomu náhodou taky a nevíte jestli je možné, aby ten účet někdo mohl vykrást a nenechat tam ani korunu?

Díky za všechny názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
18.3.12 16:32

ne nestalo…nemate precerpany treba tydenni limit? nebo v horsim pripade nejaka narizena exekuce apod?? treba byl rozbitej bankomat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
18.3.12 16:33

Stalo se mi před rokem. Bankomaty Ge money měli o víkendu poruchu. V pondělí bylo všechno v pohodě, a peníze jsem tam zase měla ;)

• Citovat
  • Upravit
31594
18.3.12 16:34

Neplatili jste náhodou kartou někde, třeba v zahraničí nebo na nějakém podezřelém místě? Oni jsou schopni podvodníci kartu zkopírovat a tím pak můžou manipulovat s penězmi na účtu. Nebo neodpovídali jste na nějaký email, který se tvářil jako od vaší banky? Jeden čas se rozesílali podvodné maily, kde byl klient žádán o nějaké informace, ale nebylo to od spořky.

Bohužel je to opravdu možné, pak záleží, zda jste měli nějaká pojištění. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
18.3.12 16:35

možné to je, pokud jste nakupovali pres funkci moto kartou - to si prodejce stahuje penize sam z vaseho uctu, taky samozrejme lze vybrat z uctu, kdyz znaji pin (viz bankomaty, kam daji kameru a vidi zadavani pinu) a nakonec jste mohli prekrocit nastaveny limit na vyber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.12 16:35

holky pokažený není, já na kartě peníze mám, o exekuci žádné nevíme. Tak uvidíme, co mu řeknou v těch Letňanech a díky

• Citovat
  • Upravit
14046
18.3.12 16:36

koukam, ze jsme uz dali dohromady vsechny podvody :(, jak nevesele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.3.12 16:44

Nám se to stalo, banka měla poruchu, večer bylo vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.3.12 16:50

nechci nikoho strasit ale s desetiletou praxi v reseni fraudu u kartovych transakci je mozne uplne vsechno, i vybrat do mrte ucet jen diky cislu PK… :roll:

• Citovat
  • Upravit
542
18.3.12 17:00

před půlrokem nám takhle vyčistili konto kluci z mexika, do bankomatu dávají nějakou čtečku, udělají si kopii či co a pak si v pohodě vyberou tvoje peníze kdekoliv jinde, my jsme měli účet v KB, řekli nám že peníze byly vybrány v mexiku kde jsme v životě nebyli, takže nám peníze asi po měsíci vrátili. já jsem z toho byla fakt špatná, už jen ten pocit,že to jde takhle snadno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetinkaKopretinka
18.3.12 17:02
Tea 24 píše:
před půlrokem nám takhle vyčistili konto kluci z mexika, do bankomatu dávají nějakou čtečku, udělají si kopii či co a pak si v pohodě vyberou tvoje peníze kdekoliv jinde, my jsme měli účet v KB, řekli nám že peníze byly vybrány v mexiku kde jsme v životě nebyli, takže nám peníze asi po měsíci vrátili. já jsem z toho byla fakt špatná, už jen ten pocit,že to jde takhle snadno

Hlavně je zajímavé jak někdo z Mexika může vybrat tvé peníze :think: .
Co dneska Ti lidi nevymyslí :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
542
18.3.12 17:07
AnetinkaKopretinka píše:
Tea 24 píše:
před půlrokem nám takhle vyčistili konto kluci z mexika, do bankomatu dávají nějakou čtečku, udělají si kopii či co a pak si v pohodě vyberou tvoje peníze kdekoliv jinde, my jsme měli účet v KB, řekli nám že peníze byly vybrány v mexiku kde jsme v životě nebyli, takže nám peníze asi po měsíci vrátili. já jsem z toho byla fakt špatná, už jen ten pocit,že to jde takhle snadno
Hlavně je zajímavé jak někdo z Mexika může vybrat tvé peníze :think: .
Co dneska Ti lidi nevymyslí :pocitac:

to jsem taky nechápala, asi tu měli svoje lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
18.3.12 17:25

Tak presne tohle se stalo kolegyni kdysi v praci. Vybrali ji je z jizni ameriky.

Me se kdysi stalo, ze mi neodeslo pojisteni z uctu a ja si toho nevsimla. Odeslo asi az za pul roku a ja resila, co je to za platbu. Az pri reklamaci v bance jsme platbu indentifikovali.

Takze se uz nedivim nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
18.3.12 17:32

Nezoufej, třeba to nebude hned tak strašný. Manželovi se stalo, že měli v bance nějakou poruchu či co a veškeré výběru z bankomatu jeden den zaúčovali dvojmo (stalo se mu to asi třikrát). Pak se taky bankomat tvářil, jako že je účet vybrakovanej (účetně v danou chvíli byl), nicméně banka to pak dala sama do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.3.12 17:32

Mě se to teda nestalo, ale zajímá mě, jak to dopadne. Mám taky spořitelnu, tak jestli můžeš, dej vědět co mu řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová