Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!!!
Plánuji třetího prcka.Kdo je na tom podobně,pojďte si pokecat a probrat to.
![]()
Já plánuji,neplánuji. Vlastně nevím jestli bude či nebude. Všechny výpočty mluví proti,ale srdíčko si to třetí miminko přeje.Druhý má rok tak máme ještě čas na rozmyšlenou.
Náš druhorozený také čerstvě oslavil rok a já už mám choutky v létě na dalšího prcíka,ale rozum mi spíš velí,že ne.Ale nevím,jestli bychom to všechno zvládli.
Ahoj, já ještě neporodila ani druhý a už uvažuju nad třetím, ale u nás taky všecko mluví proti
jak finance, tak můj zdravotní stav. Rozum říká ne, ale ta touha tam někde schovaná je.
Přidávám se k Vám.Manžel už nechce já bych ještě ve skrytu duše chtěla,ale po finanční strance by to bylo asi naročné
Taky mám choutky na třetí mimi ale taky na to zatím nejsou finance.
No já o tom neuvažuju, já už čekám
A plánovaně. Takže hurá do toho ![]()
Katsho a jaký máš věkový rozdíl u dětiček?
Příspěvek upraven 13.03.12 v 12:17
mám taky 4letého a ročního. V domě máme jeden pokojíček a už teď je dost plný, do auta se vejdou taky jen 2 autosedačky. Oblečků máme hodně tak na tom by se ušetřilo. Kočárek bohužel dosloužil. Jak říkám zatím máme čas. Manžel to nechává na mě.
Afrao, no mě ty choutky přestávají když ten prvorozený začne zlobit a že je pouze vyjímečně hodný, tak si přeju aby ten druhej v tom břichu ještě zůstal, ale když mě i ten začne okopávat, tak už si přeju aby byl venku. Strašně jsem si přála holčičku, ale je mi jasný, že i to třetí by byl kluk, tak právě i to mě tak trochu od toho třetího odrazuje. No, uvidíme, třeba tomu příroda napomůže sama.
Lucko, tak u nás doma by se i třetí pokojíček pro dítko našel, ale auto už bychom museli pořídit jiné. Tam se taky vejdou pouze 2 sedačky, no vešly by se 3, ale bohužel mam jen 2 pásy.
U nás je to velmi podobné,pokojíček máme sice jeden navíc,auto máme nové,ale tři sedačky se tam nevlezou a zase řešit nové auto ta se manželovi nebude líbit.U mě je to zase s věkem na poslední chvíli, je mi 38,takže bych to chtěla vyřešit co nejdříve.Na jednu stranu bych moc chtěla a na druhou se toho dost bojím.
Příspěvek upraven 13.03.12 v 12:59
No pettulle u nás je to úplně stejné,starší synek je zlobivák,je děsně tvrdohlavej a neustále se vztekající,vždycky když začne,tak si říkám,že už další nezvládnu,pak se to zase uklidní a já zase začnu přemýšlet nad mimískem.
Příspěvek upraven 13.03.12 v 12:59