Plánuji třetího prcka

16
9.3.12 21:47

Prcek

Ahoj holky!!!
Plánuji třetího prcka.Kdo je na tom podobně,pojďte si pokecat a probrat to. :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6862
9.3.12 21:53

Já plánuji,neplánuji. Vlastně nevím jestli bude či nebude. Všechny výpočty mluví proti,ale srdíčko si to třetí miminko přeje.Druhý má rok tak máme ještě čas na rozmyšlenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.12 22:01

Náš druhorozený také čerstvě oslavil rok a já už mám choutky v létě na dalšího prcíka,ale rozum mi spíš velí,že ne.Ale nevím,jestli bychom to všechno zvládli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
9.3.12 22:08

Ahoj, já ještě neporodila ani druhý a už uvažuju nad třetím, ale u nás taky všecko mluví proti :( jak finance, tak můj zdravotní stav. Rozum říká ne, ale ta touha tam někde schovaná je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.12 22:12

Pettulle ty máš ještě vidinu,že tě to po druhém přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
9.3.12 22:13

Přidávám se k Vám.Manžel už nechce já bych ještě ve skrytu duše chtěla,ale po finanční strance by to bylo asi naročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.3.12 22:15

Té finanční stránky se bojím v dnešní době nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
9.3.12 22:23

Taky mám choutky na třetí mimi ale taky na to zatím nejsou finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
9.3.12 22:25

No já o tom neuvažuju, já už čekám :mrgreen: A plánovaně. Takže hurá do toho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.3.12 09:20

Katsho a jaký máš věkový rozdíl u dětiček?

Příspěvek upraven 13.03.12 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
10.3.12 09:25

mám taky 4letého a ročního. V domě máme jeden pokojíček a už teď je dost plný, do auta se vejdou taky jen 2 autosedačky. Oblečků máme hodně tak na tom by se ušetřilo. Kočárek bohužel dosloužil. Jak říkám zatím máme čas. Manžel to nechává na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
10.3.12 09:29

Afrao, no mě ty choutky přestávají když ten prvorozený začne zlobit a že je pouze vyjímečně hodný, tak si přeju aby ten druhej v tom břichu ještě zůstal, ale když mě i ten začne okopávat, tak už si přeju aby byl venku. Strašně jsem si přála holčičku, ale je mi jasný, že i to třetí by byl kluk, tak právě i to mě tak trochu od toho třetího odrazuje. No, uvidíme, třeba tomu příroda napomůže sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
10.3.12 09:32

Lucko, tak u nás doma by se i třetí pokojíček pro dítko našel, ale auto už bychom museli pořídit jiné. Tam se taky vejdou pouze 2 sedačky, no vešly by se 3, ale bohužel mam jen 2 pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.3.12 09:33

U nás je to velmi podobné,pokojíček máme sice jeden navíc,auto máme nové,ale tři sedačky se tam nevlezou a zase řešit nové auto ta se manželovi nebude líbit.U mě je to zase s věkem na poslední chvíli, je mi 38,takže bych to chtěla vyřešit co nejdříve.Na jednu stranu bych moc chtěla a na druhou se toho dost bojím.

Příspěvek upraven 13.03.12 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.3.12 09:56

No pettulle u nás je to úplně stejné,starší synek je zlobivák,je děsně tvrdohlavej a neustále se vztekající,vždycky když začne,tak si říkám,že už další nezvládnu,pak se to zase uklidní a já zase začnu přemýšlet nad mimískem.

Příspěvek upraven 13.03.12 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová