Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Afrao, no tomu našemu byly 2 roky v prosinci, takže až se druhé narodí tak mu bude táhnout na 2,5 roku a je to teda zmeťour pořádnej, no celej tatínek
tak taky doufám, že ten druhý bude hodný po mamince
ať se nemusim rozčilovat s oběma. I když do roka to s nim šlo, to byl milionovej, ale potom a teď ty jeho vztekací období, jsem zvědavá co od něj mladší okouká. Taky bych si přála kdyby třetí vyšla holčička a řikala jsem si, že kdyby mi ji někdo na 100% zaručil, tak do toho třetího jdu ani neváhám, ale takhle jsem na vážkách. Teta taky chtěla holčičku a má 3 kluky.
Ahojík tak já mám 6,5 letou, a v 8. ledna se nám narodil chlapeček
A asi mi blbnou hormony, ale už o 3 uvažuji na to, že byl porod těžký a tam jsem řekla nikdy více
tak to nák přechází ![]()
Jani, to máš ještě dobrý, já nad třetim uvažovala a ještě jsem ani nečekala druhý
ale jakmile jsem otěhotněla, tak mě choutky přešly, protože tohle těhotenství je fakt opak prvního naprosto pohodového a asi si to i za to první vybírám a nevím jak bych zvládala 2 děti a další těhu, který by bylo ještě horší (jestli to vůbec jde) než to druhé, kdy mam co dělat, abych se vůbec o to jedno dítko postarala. Leda by přicházelo v úvahu, tak za několik let.
Petti Tak vzhledem k tomu věkovýmu rozdílu je to super 1 těhu jsem měla supr nic mi nebylo až do hroznýho porodu 2. bylo od začátku hrozný a porod maso
Takže třeba 3 by bylo něco mezi tím
Ale spíš zase za těch 7let i když už mi bude nákejch 36 tak bych do toho šla, ale manža se na to netváří
No uvidíme za pár…
Ten muj se na třetí taky vůbec netváří. Já prvního rodila sekcí a u druhého to bude pravděpodobně taky, protože je větší než ten první, i proto jsem si přála holčičku, že by byla menší a já mohla rodit klasicky, no uvidíme jak to ještě dopadne. Já prvního měla skoro v 25, druhý bude v 27ti, tak uvidíme jestli pak vůbec to třetí půjde ze všech hledisek.
Tak to ti nezávidím já první holčičku 3.86 hrůza
bylo mi 22
a ted kluk 3.74 taky děs nešli ven a je mi skoro 29
taky bych brala sekci ale nakonec si říkám dala jsem to i bez epidurálu a léků na bolest hrdinka s manželem u porodu super
právě on taky ted mluví že ne viděl tu bolest a trápení a asi mu to stačilo a pak to šití hodinové žádný zážitek ale mě už je ted celkem hej
to jsem pošuk co ![]()
Tak to jsi taky měla celkem macíky, já toho prvního rodila o 10 dní dřív a měl přesně 3,5kg a tenhle měl ve 32tt už 2 kila a na to jak jsem mrňavá a moje porodní váha byla okolo 2,5kg, tak je to taky celkem dost. Já si přála rodit normálně, no, holt to nešlo, uvidím jak to druhý, ale už se mi tam moc nevrtí, takže tam asi chudák už místo skoro nemá, takže se zřejmě rozhodnou zase pro sekci, jsou po tatínkovi, ten měl 4,7.
Jů to jsou váhy
Já jsem hubenourek taky 52kg a děti takový macíky a první byla o 13 dní dřív a druhej 2dny přenášenej měla jsem jít na vyvolání a asi že jsem z toho byla strachy hotová tak si to rozmyslel brouček
Jo a moje poroní váhy byla 1,6kg
jsem předčasně a manžel měl 2.5kgtaklže fakt nevím proč máme tak veliký děti ![]()
Hezkej klučina. Já sice teda hubená nejsem, ale jsem mrňavá, tak jsem myslela že by se mi mohly dítka krapet přizpůsobit a ono prdlajs, taky mají být po kom velcí, doufám, že to druhý ale po tatínkovi nebude povahou, ten první je a je to dílo, který dělá čest datu svýho narození a ještě se narodil večer kdy ti čerti akorát chodili, druhý přinese beránek, tak by mohl být hodný ![]()
Afraa píše:
Katsho a jaký máš věkový rozdíl u dětiček?Já mám 4 letého klučíka a teď čerstvě ročního,tak přemýšlím, kdy bude nejvhodnější zadělat.Ale na druhou stranu se bojím financí a jestli se zvládnu věnovat třem dsětičkám,abych je nešidila.
A k těhot. a porodům - já měla obě těhu bez problémů, poroda hladké a celkem rychlé, bez nástřihů, šití, takže jsem byla hned naprosto v pohodě. I z tohohle důvodu jsem souhlasila s tím, jít do toho tak brzo. U nás je to totiž hlavně manžel, kdo chtěl víc dětí (on sám je ze čtyř sourozenců). Tohle třetí těhot. je asi nejnáročnější, ale je to především proto, že nemám absolutně čas si jít přes den odpočinout, starší dcera už přes den nespí a mladší dá tak 2 hodiny. A když jsme celý den zavřené doma, tak je to fakt na palici, protože ta starší si absolutně neumí a ani nechce sama hrát, potřebuje moji společnost, jinak dělá blbiny. Takže úplně nejlepší je vyrazit někam ven. Snad už konečně bude teplo a budeme většinu dne venku. ![]()
Ahoj já bych také chtěla 3 prcka,ale hned to asi nebude,partner moc nechce,možná za pár let.Máme dvě holčičky a chtěli bychom pak chlapečka.
Ahoj,taky jsme se s manželem bavili o třetím dítku,bohužel řešíme hlavně finance
.
Dobré ránko ![]()
Katsha teda tomu říkám odvaha takhle brzo zasebou dítka, já bych to asi nedala já o 3 přemýšlím, ale než se dám do kupy z těch porodů tak bude 7let pryč
Když jsem si přála druhý a otěhotněla tak jsem se od začátku strašně bála porodu a taky jsem měla čeho ![]()
Saxa taky řešíme finance ale já říkám když mají vše co potřebují nemusí žít v luxusu máme baráček tak ho kurnik musíme zaplnit až po půdu
![]()
Pettule díky je celej po tatkovi a přitom kluci maj bejt na mámu hm u nás omyl nezapře ho i kdyby chtěl
Tak naše princezna je taky dílo a to je to holka no chci to vidět o září ve škole to bude poznámek stačí ted školka ![]()