Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda sleduju britské kostýmní seriály, produkce BBC a podobně. Mám za sebou Downton Abbey, Mr. Selfridge, Call the Midwife, zkoušela jsem The Village, ale to mě dějem moc nezaujalo. S manželem sledujeme Peaky Blinders. Vím ještě o The Forsyte Saga, ale nevím, nějak se mi do toho nechce, hlavní hrdina je mi nesympatický ![]()
Jaké další seriály podobného typu jste viděli a doporučíte ke zhlédnutí?
Tady jsou vyhledané britské od roku 2003, esi se to zobrazí:
http://www.csfd.cz/…vyhledavani/?…
Já viděla Misfits, Sherlock, Ajťáci, Skins, Luther, Pilíře Země, Inbetweeners, Miranda-BEST!, Shameless-líbila se mi jen první série, Black books
@jenny.fields píše:
Tady jsou vyhledané britské od roku 2003, esi se to zobrazí:
http://www.csfd.cz/…vyhledavani/?…Já viděla Misfits, Sherlock, Ajťáci, Skins, Luther, Pilíře Země, Inbetweeners, Miranda-BEST!, Shameless-líbila se mi jen první série, Black books
Misfits jsme viděli taky, IT Crowd taky, Sherlocka taky… Spíš jsem měla na mysli dobové věci ala Downton nebo Selfrigde, prostě takový ten oddech pro ženské ![]()
Díky za tip na Mirandu, o tom jsem četla, navíc Mirandu jsem si teď zamilovala právě v Call the Midwife ![]()
@jessikka Tak to já spíš dobové nemusím, zkoušela jsem mid., ale nějak mne to neuzaujalo.
Tak to budeš Mirandu milovat
Já bych šla na její show, ale žádné teď nemá ![]()
Skvělá série je Indian Summers nebo The Night Manager, jinak z amerických můžu doporučit Narcos.
The Durrells, je teprve prvni rada, druha se nataci, ale libi se mi to moc.
The Fall, call the Midwife, Broadchurch, Silent Witness… Ja jsem teda spis na ty detektivky. Jeste me napada Cold Feet, ted budou tocit nove dily.
@jessikka
Jdi do těch forsythů, neprohloupíš! hlavní hrdina je mi taky – brrrr - nesympatický, ale to tak prostě má být.
Já jsem z Downtown Abbey totálně odrovnaná a nějak se nemůžu rozhoupat k něčemu dalšímu. To Selfridge je podobné?
díky za ty ostatní tipy, co tu padly, jdu to prostudovat! ![]()
Příspěvek upraven 21.08.16 v 12:51
Zkus Cranford, pak naprosto zbožňuji sérii TV filmů Hlavní podezřelý s Helen Mirren, viděla jsem třeba historickou minisérii V kruhu koruny z dob vlády Jindřichů, chystám se na minisérii Až tam nezbyl žádný podle Agathy Christie a Wolf Hall… To jen takový nástřel, co tu ještě nezaznělo myslím ![]()
@jessikka píše:
Ráda sleduju britské kostýmní seriály, produkce BBC a podobně. Mám za sebou Downton Abbey, Mr. Selfridge, Call the Midwife, zkoušela jsem The Village, ale to mě dějem moc nezaujalo. S manželem sledujeme Peaky Blinders. Vím ještě o The Forsyte Saga, ale nevím, nějak se mi do toho nechce, hlavní hrdina je mi nesympatický
Jaké další seriály podobného typu jste viděli a doporučíte ke zhlédnutí?
Good Cop
Inside Men
Accused
Doctor Who Červený trpaslík
Criminal Justice
London Spy
Shameless
How Not To Live Your Life
Black Books
The Last Kingdom
Pride and Prejudice
And Then There Were None
Ze severské, nikoliv britské tvorby: Bron/Broen, Mammon, Forbrydelsen, Riget, Lilyhammer, Vikings
The Forsyte Saga jsem milovala ![]()
Mnohem vic nez Mr. Selfridge se mi libi The Paradise. Bohuzel diky tomu, ze ve stejne dobe konkurencni TV davala Mr. Selfridge( velmi podobny dej) tak se uz nepokracovalo v nataceni dalsich serii, z financ. duvodu.