Proč dnes dávají animované filmy bez hlavy a paty?

7
12.8.16 18:02

Proč dnes dávají animáky bez hlavy a paty?

Chci se vás zeptat, víte ted poslední dobou jsem viděl v televizi samé animáky bez hlavy a paty. Hned jak jsem to viděl tak jsem to přepl. Když jsem se na to podíval, tak jsem normálně řekl: nechápu jak tohle můžou pouštět dětem a dívat se ty děti na to. Byly to opravdu hrozné stupidity. Vážně se bojím co bude v budoucnu, ale určitě nic pozitivního. Nechápu co je tohle za generaci?!! Kdysi dávaly spoustu dobrých večerníčků a Disney taky bylo vždycky nejlepší. Navíc ty dnešní seriály dětem vymyjou mozek. Chci se vás zeptat proč dnes vysílájí takové stupidní animované seriály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
12.8.16 18:04

Asi jde o to, ktery myslis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
12.8.16 18:11

Tož já neměla TV doma 25 let, tedy 5 let zpátky to byl dárek od babičky a dědy, občas jsme zapli, pak zase 3-4 roky nic a teď půlroku díváme.. a musím říci, že třebas právě některé animáky mě mile překvapily.. ale já tedy nekoukám nijak cíleně ;), tož názvy nevím, ale vím, že občas cosik zaslechnu a docela zasměju ;).. mno, a když třeba - není problém vypnout.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.16 18:13

Tak pikačus, asi myslí pak ty malované sajrajty, co se vysílají v sobotu ráno.
Také bych byla radši, kdyby se pro děti vysílali ráno tom a jerry, kačerovci, mickey mouse, rychlá rota a další hezké kreslené seriály 80 a 90 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.8.16 18:13

Televize má knoflík. koukati netřeba. Na stupidní věci koukají stupidní lidé. A netýká se to jen animáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.16 18:24

Blby clovek, ktory nevie pouzivat hlavu sa ovlada lahko. Dnes nie je zaujem mat chytrych ludi, ale ovladatelnych ludi.

Nevidel si tu vyzvu, aby rodicia prestali detom citat, pretoze tym nefer znevyhodnuju deti, na ktore rodicia kaslu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.8.16 18:25

Někdy mám pocit, že ty seriály dělá někdo zhulenej, např. Číslovánky (u dcery absolutní top, totálně tím žije, přitom taková obrovská pakoninokravina)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.8.16 18:28

Ja treba dlouho pohrdala Ledovym kralovstvim, proste me ty dve princezny tema svejma divne velkejma ocima az desily, ale pak se dcera chtela koukat, no a jak jsem to videla cely, tak musim rict, ze je to moc hezkej pribeh. To stejny Na vlasku. Nebo driv Prase Pepina, stupidita kde se furt posmivaj tlustymu tatinkovi a chrochtaj, ted se divame v anglictine a baví to vsechny… nekdy se do toho musi clovek dostat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.8.16 18:41

@Bábi Zlopočasná kde byla ta výzva?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
12.8.16 18:44

Nevím, nekoukáme, telku nemáme. Ale již zmíněné Číslovánky (koukáme na ivysilani.cz) dítě miluje ale je to fakt hovadina, na to vždycky koukám 8o Zlatej krtek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
12.8.16 18:48

@Aletheia známé uolčička se dívala na krtka a místo mluvení jen dělala posunky asi do 4 let 8o měli by tam mluvit a ne jen „toto“ a „tamtam“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.16 18:53
@Lenka512 píše:
@Bábi Zlopočasná kde byla ta výzva?? :lol:

Jezisi ja si take kraviny neukladam, pomyslela som si akurat tak nieco ohladne IQ ludi co trvaju na rovnosti prilezitosti. Ale ako perlicku davam k dobru, taku kravovinu si nejde nezapamatat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
12.8.16 19:00
@Halibar píše:
@Aletheia známé uolčička se dívala na krtka a místo mluvení jen dělala posunky asi do 4 let 8o měli by tam mluvit a ne jen „toto“ a „tamtam“ :D

Naše holky milují krtka a obě mluvily velice brzo, mladší nejsou ještě ani dva roky a mluví mnohem líp, než leckterý tříleťák. (Tím se nechci chlubit, jen říct, že to není o tom, co se jim pouští v televizi, ale taky jak se jim rodiče jinak věnují a taky to samozřejmě musí mít v sobě, každé dítě začne mluvit jindy, i když se na něj mluví od rána do večera.)

Jinak přeci není problém televizi vypnout nebo koukat na něco jiného, každého volba na co se dívá a co dětem pouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
12.8.16 19:01

Já teda nevím, mě to přijde v pohodě. asi už jsem otrlá, jeden čas u nás jel skoro nonstop scooby doo.
@Patirk06 fakt by mě zajímalo, co přesně tě tak znechutilo.
Já teda už dlouho praktikuju, že s dětmi tyhle věci nesleduju, ale vypínám příjem a dělám si své věci. Ale už mám starší děti. Začínám se psychicky připravovat na pořady pro teenagery. Ty mě tedy znechucují hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
12.8.16 19:12

@xstrasilka tak je to samozřejmě o dítěti, Krtek je jedna z mála pohádek, ve které se neobjevuje násilí, nebo nějaká negativa. U nás frčí Pů :D i můj skorodvouletý syn mluví krásně, ale na telku jsme začli koukat až teď a to teda jen DVD a ne často. Ani nevím, co v televizi běží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí