Doporučení na kočárek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
13.1.20 10:39

Babyjogger city elite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
13.1.20 10:49

Doporučuji britax go. Máme v něm odvozené 4 děti a za necelé tři měsíce budeme vozit páté. Stále supr stav. Vyhovuje po všech stránkách a je velice skladný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.1.20 10:55

Jo a ještě babyjogger city mini gt 2, po tom ted slintám já…

ja začala ted shánět bazarovýho elite a jak na potvoru v JMK ani jeden…do léta jetě čas, ale tvl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
13.1.20 12:01
@Veru1987 píše:
Tak co se kvality týče já měla britax z druhé ruky a za mě byl top. Použiváli jsme hojně asi rok a půl. Nerozvrzaný, bytelný. Uplně top.

Vsak to je dobre :palec: ale na muj vkus za ty penize moc plastu a je mensi nez Espiro, takze u me to jednicka nebyla, spis clovek plati za znacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
13.1.20 12:05
@Mysticlipstick píše:
Vsak to je dobre :palec: ale na muj vkus za ty penize moc plastu a je mensi nez Espiro, takze u me to jednicka nebyla, spis clovek plati za znacku.

Menší v čem? Pro mě bylo stěžejní to ležení. Bylo dlouhé 105cm. Luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
13.1.20 12:18
@Pantalaimon píše:
Já po svých zkušenostech s třemi dětmi, bych si koupila bazarovou hlubokou korbu a pak nový sportovní, s kterým se jezdí podstatně delší dobu. Dvojkombinace nemusí být špatné, ale jak píšu :nevim:

Já také tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
13.1.20 12:40

Teď jsem pořizovala Brio Go z druhé ruky…komplet trojkombinace s bohatou výbavou mě přišla na necelých 6000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.1.20 12:46

Baby Jogger Summit. Vozí třetí dítě a stále super. Není to polské ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.1.20 16:09

Inglesina Trilogy Quatro 2018 s podvozkem ErgoBike - já mám teda trojkombinaci, ale dělají i dvoj určitě.

Nemůžu si ten podvozek vynachválit, projedu s ním i těžký terén (drny, šutry, kořeny, díry v cestě - kvůli tomu jsme si ho řídili). A v metru při jízdě nahoru vychází akorát na dva schody za sebou (stojí na jednom předníma a na druhém zadníma) - ale jestli nejsi z prahy tak tohle tě neoslní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
16.1.20 11:47

Měla jsem několik kočárku a též bych se priklanela k hluboké korbě je max na 9 měsíců, z bazaru a kvalitní sportovní kočárek pořídila pak.jak píše maminka v diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.1.20 13:15
@Kokolina29 píše:
Měla jsem několik kočárku a též bych se priklanela k hluboké korbě je max na 9 měsíců, z bazaru a kvalitní sportovní kočárek pořídila pak.jak píše maminka v diskusi.

Jenže zakladatelka píše, že chce, aby byl kočár skladný.
Asi bude dávat do auta, s tím většinou souvisí i potřeba nízké hmotnosti.
A to bohužel klasické hlubokáče nejsou, to bývají velké těžké krávy.

Spíš bych zapřemýšlela, jak moc je důležitý ten terén, protože zatímco terénní kočár zvládne i město, obráceně to nejde.
A pak bych koukla na ty kočáry, kde je primárně zkonstruovaný kvalitní sporťák a hluboká korba je tam pak jen nějak slušně napasovaná. Narozdíl od kočárů, které mají líbivou hlubokou verzi a sporťák je pak často moc nepoužitelný.
Takže koukat na primárně sportovní kočáry a to se pak dostane ke značkám Baby Jogger, TFK, Thule, Red Castle apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.1.20 06:37

Baby Design

Taky jsme se teď rozhodovali pro kočárek dvojkombinaci a Baby Design byl snad jediný, na který jsem nenašla jedinou špatnou recenzi (a že jsem jich prošla) - napak všechny mamky chválily + cenově mnohem dostupnější. My jsme osobně zvolili Baby Design Dotty (zamilovala jsem se :srdce: ), ale nejprodávanější je Husky. Ten Dotty 2019 už ale neseženeš ve všech barvách, mizne rychle (mrkni) a má teď vyjít nová kolekce, ale už se asi bude jmenovat jinak. Co se týče Huskyho novou 2020 už najdeš na netu.
Jinak teda Dotty za mě elegantnější a Husky možná víc do terénu, ale doporučuji osahat na prodejně. :) Korbička má jen 75 cm, ale bylo nám řečeno, že teď podle nějakých předpisů EU je max povolená délka korby 80 cm. :nevim:
Tak šťastný výběr přeji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.1.20 15:42

Já mám valco snap a maximální spokojenost, kupovala jsem podle recenzí, tak třeba taky koupíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
29.1.20 09:10

Holky vybrala jsem si kočárek který má takové rozměry viz obrázek, potřebovala bych poradit jestli je akorát nebo na co si dát pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
29.1.20 10:35
@Kristeeeen píše:
Holky vybrala jsem si kočárek který má takové rozměry viz obrázek, potřebovala bych poradit jestli je akorát nebo na co si dát pozor.

Já bych nechtěla pro váhu sportáku 15kg. A bude neskladný do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí