Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, driv jsem moc cetla, ted jsem na rodicaku a bylo to trochu slabsi. Ctu hodne vzdelavaci knihy kvuli praci, ale uz delsi dobu jsem necetla neco oddychovejsiho a i jsem z toho trochu vypadla. Nevim, co je ted noveho.
Doporucte, prosim nejakou knihu, ktera Vas posledni dobou zaujala. (Nebo na kterou nemuzete zapomenout.)
Libily se mi hodne knihy od B. A.Paris, oddechove romany (Trestikova, Hartl, Cukrarna nekde
) historicke romany (saga porodni baby napr..) nebo knihy s tematikou druhe svetove valky, ale tam jsem cetla uz snad vse nebo i knihy podle skutecne udalosti.. jedine, co me moc nebavi jsou horory nebo sci-fi.
Doporucite? ![]()
Zrovna jsem si včera vyzvedla první díl Šikmého kostela. Beletrii jsem nekoupila snad 15 let. Tato kniha mě onehdy zaujala v obchodě a nakonec jsem neodolala. Zatím jsem měla čas jen nakouknout a vypadá to slibně. Je to trochu historie, trochu asi vesnický román, vychází ze skutečných reálií.
Štěpán Javůrek, Karin Lednická, Scarlett Wilková, Markéta Prášková, Alena Mornštajnová. Skvělých autorů je samozřejmě víc. ![]()
Jodi Picoultová - Omamný jed. Všechny knížky téhle autorky jsou naprosto strhující a tahle nejnovější také.
@LiduNe píše: VíceŠikmý kostel je super, já jsem přečetla jedním dechem všechny tři díly. Ale já jsem původem z Karviné, tak k tomu mám i takový citovější vztah.
Viktorie Hanišová, Alena Mornštajnová, Simona Monyová (od té mám úplně celou bibliografii, její vrah má být propuštěn
) Halina Pawlowská, Michal Viewegh…
Přišla mi knížka Muscle Ladder of mého oblíbence Jeffa Nipparda. Z podobného ranku doporučuju Efektivní hubnutí od lidí z Institutu moderní výživy. Knihy nejsou beletrií, ale jsou čtivé a kdo rád čte, tak se od nich neodtrhne. Z beletrie bych doporučil Nymfomanku od Sonii Rosy (snad skloňuju správně, jméno autorky je Sonia Rosa). Kupoval jsem za 49 Kč ve výprodeji a na rozdíl od mnoha prasárniček je tohle kniha docela vzrušující a hodně jsem se v ní poznal.
Když jsi na rodičáku a chceš se zasmát (a vědět, co tě čeká), tak zkus od Dominika Landsmana Na chalupě s moderním fotrem. Tuhle knížku - jakože - napsal syn Čeněk a považuji ji jednoznačně za nejlepší z této série.
@hanka.br. píše: Více
Děkuji za připomenutí. Četla jsem od ní jednu knížku a určitě si chci přečíst další.
Mornstajnova je super, ale tam uz mam asi precteno vse.. Super, moc dekuji.
Na nektere jsem uz koukala. Uz se tesim az se zactu..
Klidne hazejte dalsi tipy, verim, ze i ostatni se treba inspirujou
.
@pospaa111 píše: Více
Tak to by asi chtěl vědět každý, v čem tkví jeho popularita.
Nejsem jeho čtenář, ale úspěch asi tkví v tom, že to je nenáročná literatura, která rychle odsejpá a není zas tak úplně blbá, aby si jeho knížky nechtěl občas přečíst i někdo, kdo má rád spíš náročnější literaturu.
Oprava k mému komentáři výše: Kniha se nejmenuje Efektivní hubnutí, ale Moderné hubnutí.