Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
při vyklízení bytu jsem zjistila, že mám doma okolo 500 filmů na DVD (originály). Je mi líto je vyhodit a ráda bych je někam darovala (domovy důchodců, dětské domovy apod.). Bohužel jsem zatím nenašla, žádné místo, které by je využilo. Nemáte prosím někdo zkušenost s darováním DVD popřípadě nápad, kam je darovat?
Děkuji,
V.
@theveronika96 píše: Více
Ahoj,
já dávala docela dost DVD pohádek do výkupu na genesis shopu, ale vykupují fakt za hubičku a hlavně za jejich kredity, takže pokud nejsi fanoušek second handu…
Pak doporučuji na facebooku si najít SWAPovou skupinu z tvého města a můžeš to vyměnit za třeba jablka, zavařené okurky, apod. ![]()
@theveronika96 Nějaká Re-Use hala, pokud máte v okolí, nabídnout místní knihovně, dávat po pár kusech do veřejné knihovničky k odběru, nabídnout na bazoši či podobně.
Dětské přivítají v různých praktických školách a stacionářích pro postižené děti. Tam jsou hodně vděční.
@Evkad píše: Více
myslíš, že ještě někde používají DVD přehrávače?
@stinga 57492685
My doma jo
A taky mame doma hromady dvd-cek
S oblibenymi filmy.
Někdy před dvěma lety jsem byla moc ráda, že si to někdo vzal za poštovné, 8 kg originálních „placek“.
Když jsme byly hospitalizované s dcerou v nemocnici, měli tam na půjčování spoustu pohádek na dvd. Tak možná na dospělém mívají taky a měli by zájem?