Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, máme malé miminko, tudíž moc času na běhání po obchodech není, ráda bych nakoupila nějaké hračky, ale hledám e-shop s pestrým výběrem, máte, prosím, nějaké tipy? Díky..
Já už 5 let pravidelně nakupuju na www.maxik.cz od narození dětí a naprostá spokojenost, do hračkářství vůbec nechodím, ty ceny tam jsou nějak „mimo mísu“ a hlavně tak nějak sortiment dooost pokulhává. Na maxíkovi už mám i vybrány dárky na letošní vánoce a synovi k narozkám a budu postupně obj.
www.funkids.cz už jsem jednou řešila i chybějící kostičku ve hře a rychle vyřešeno bez nejmenšího problému.
@celipipka54 : taky přes mall.cz. I když teď jsem dobře nakoupila i na alze ![]()
@Aspera píše:
www.funkids.cz už jsem jednou řešila i chybějící kostičku ve hře a rychle vyřešeno bez nejmenšího problému.
Taky funkids mají tam všechno o něco levnější. Vloni jsem tam nakoupila za 5000,– a maximální spokojenost.
Já nakupuji různě, vždy se vyhledám, kde je konkrétní věc nejlevněji, letos třeba na mall, pompo, legenio, megahracky, morelega, megaknihy, babycar, darovanek… Z kamenných obchodů nejčastěji Tesco, tam chodím, když mají výprodeje hraček.
Občas Lidl, Pompo nebo Levné knihy. ![]()
@katsha Souhlas! Taky to tak dělám. V Tescu měli tenhle rok docela hodně slev. Třeba vláčkodráhu jsem tam koupila za 250,– a normálně jí tam prodávají asi za 900,– a mají je tam ve slevě každou chvíli.
@jopo na Maxíka už taky dlouho koukám a musím uznat, že výběr absolutně předčí Dráčika, Pompo a podobné. A cenově je to tam super
Dokonce jsem tam vybrala dárek k narozeninám i pro manžela
![]()
Maxíka doporučuju. My to tedy máme s osobním odběrem neb jsme ze Říčan. ![]()
Zuste mu koupit motýlí zahrádku, já ji kupovala dětem a jsou z ní úplně na větvi ![]()