Doppler - hodnoty

217
28.10.05 22:20

Doppler - hodnoty

Ahoj,

chtěla bych se zeptat jaké jste měly hodnoty při tomto vyšetření? Nevíte někdo jaké jsou meze? Já měla 12.9. AB index 3,3 - to bylo v pořádku a 27.10. (38+3tt) jsem měla AB index 2,7 a to už je prý málo, řekli mi, že miminko je moc malé, má 2466 gramů.

Díky Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
300
29.10.05 08:07

Ahoj Verčo,
s těma hodnotama bohužel neporadím, ale když jsem na tomto vyšetření byla já, tak jim vyšla váha mimi 3200g a mimi se narodilo za pár ní a mělo 3600g, takže i tady dochází k odchylkám… Pokud se jim nezdá jenom
ta váha, tak tě chci trochu uklidnit, že znám asi 2 mamky, kterým se narodila dítka s váhou 2,5 kg a to týden přenášely(měly zhoršenou funkci placenty) a děti jsou naprosto vpořádku… :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.19 11:33

Zvýšené průtoky?

Ahojte, jsem aktuálně ve 25. týdnu a při dnešním vyšetření dopplerem mi bylo řečeno, že má miminko ZVÝŠENÉ průtoky. Máte s tím někdo zkušenosti? Všude čtu jen o snížených. Celý den sebou hrozně mele, což konstatoval i Dr. (zvýšená aktivita plodu). Čím by to mohlo být? Setkaly jste se s tím některá? Prý to mívají anemická miminka, ale to si zas říkám, že kdyby mělo anemii, tak sebou furt tak nemele, ne? Já na anemii trpím a jsem pak spíš přizdechlá než hyperaktivní :mrgreen: Na další kontrolu mě pozvali už ve čtvrtek, což mě celkem vystrašilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky