Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, co to muze byt kdyz vystreluji krece do pochvy(35tt)
Sany.
Ahoj Sany,
můžeš ty bolesti blíže specifikovat? V jakém jsou intervalu nebo jsou pořát? Štěpík
ahoj, i u mě je to stejné. Křeče, které vystřelují jakoby do pochvy. Doktorka mi řekla, že je to nacvičování dělohy na porod a at jsem klidná. Ale radši si zajdi na pohotovost. Nechci ti psát nějakou klamnou anamnézu. Za zeptání nic nedáš a nebudeš se zbytečně bát a nervovat. Držím palce a at je vše v pohodě. Martina + 2× 34 tt.
Ahoj, zapomnela sem vepsat ze se ptam za kamaradku, ale pro Selku: neni to porad, jen obcas. Sany.
Ahoj Sany, ja myslim, ze miminko hlavickou tlaci na nervy v male panvy. Znam to, obcas jsem se malem sesunula k zemi, kdyz se zrejme syn nejak vice dotknul nejakeho nervu, nejcasteji to vystrelovalo opravdu do pochvy nebo po vnitrni strane stehen. elat se s tim nic neda, leda porodit
Jana
Jeste musim dopsat: nebo to mohou byt uz poslicky, zalezi na „charakteru“ te bolesti. Pokud to je jakoby „vystreleni“ a intenzivni ostra bolest, tak to je z utlaku nervu, pokud je to tupejsi bolest jako pri menstruaci, tak spis poslicky. V kazdem pripade to neni nic znepokojiveho pokud to nema dalsi pruvodne priznaky. Je to akorat mooooc neprijemne. Jana
Ahoj Sany,
já bych to tipovala na poslíčky. Občas mám takové pocity, když mě mimčo tlačí a přitom ještě kope. Nejsou to křeče, ale tvrdne mi bříško a přitom mám tlak na pochvu a konečník.
Myslim si, že pokud to je jen občas a cítí pohyby, tak by neměl být problém.
Pa Štěpík, syn a lumpík 32tt