Dorjan Danny Sport 5

1278
29.5.13 13:36

Dorjan Danny Sport 5

Ahoj všem,

našla jsem spoustu diskusí i recenzí na kočárky Dorjan, ale bohužel ne
na nejnovější typ Dorjan Danny Sport 5.
U starších typů byla nespokojenost s vrzáním, s tím, že je kočárek těžký atd.

Nemáte někdo tento nejnovější typ?? Zajímaly by mě Vaše postřehy a zkušenosti.
Předem moc díky ;-)

Ještě tak trochu uvažuju nad kočárkem Valco Baby Matrix, ale je to trojkolka.
Ale kdyby měl někdo zkušenost i s tímhle kočárkem, budu moc ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11795
29.5.13 13:48

@elaurra já si myslím, že to bude úplně to samé jako předchozí kolekce, akorát jsou v nabídce i jiné barvy. Vzrání se namaže a je na chvíli pokoj. Sporťák je sice těžší s větším dítětem, ale já jsem s ním spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.5.13 13:56

Dobr den,

taky jsem si vyhlédla kočárek Dorjan, stále jsem hledala recenze až jsem narazila na test kočárků pro rok 2013 z dtestu. Zde je odkaz na stažení testu. http://www.dtest.cz/…kocarku-2013?…

Testovali zde typ Dorjan Danny Sport prestige, ale podle mě se ty řady od sebe liší jen vzhledem a konstrukce je pořád stejná. Snad vám to pomůže jako mě. :)

Já jsem se pro něj rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
29.5.13 14:07

@elaurra
Já jsem s Dorjanem spokojená, jen musím kopat do brzdy a trošililinku vrže, ale jinak pohoda! ;) Mám Danny Sport Prestige Butterfly. Nepřijde mi vůbec těžký, ba naopak když srovnám se sestřiným, ta má drahé i´coo… Do trojkolky bych nešla, hlavně na sněhu jsem byla za 4 kola ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
29.5.13 14:16

Všem moc díky za info ;-)
@Bigik Taky jsem na to teď koukala a je vidět, že v DTestu prošel ;-)
@anairda No, vidíš - to mě s tou trojkolkou nenapadlo.. termín mám v říjnu, takže ho určitě budu potřebovat v zimě na sněhu…

Tak jsem víceméně rozhodnutá, ale ještě bych se na něho ráda někde mrkla v prodejně.
Nevíte náhodou, kde mají Dorjany vystavený?? (Nejlíp Brno, popř. Olomouc???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
29.5.13 14:38

@elaurra my budeme pořizovat dorjan pro dvojčátka, vím že v brně bude veletrh kočárků pro dvojčátka 20.6.,ale monokočárky snad mají v každé větší prodejně, dokonce i u nás na menším městě v babycentru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
29.5.13 14:40

Já mám taky Danny Sport Prestige a jsem spokojená. Jo trochu sice vrze, ale těžký mi nepřijde. Je dobře ovladatelný a to i ve sněhu. Myslím, že ta nová kolekce se liší jen vzhledem. Mám pocit, že jsem danny sport kočárky viděla v Sam Baby v olomouci v hané. Ale nejsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.5.13 14:57

@elaurra JJ vyšel právě velmi dobře, v porovnání s ostaními, které jsou i o několik tisíc dražší.. :dance:

Já jsem si ho byla prohlídnout v obchodě a nezklamal, byl opravdu nádherný. Vybrala jsem si dorjan danny sport butterfly. Termín mám v září a opravdu se mi líbí, jak je prostorný, takže se nemusím bát, zda se mi tam malá v zimě vejde. :)

Bohužel jsem z jižních čech, tak s prodejnou neporadím, ale myslím si, že to nebude žádný problém. :) Jsi v okolí velkých měst, bude stačit se kouknout do nějakého bejbycentra a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
29.5.13 15:31

Ahoj, my máme Dorjana 5, zatím bohužel nemůžu říct, jak jsme spokojení - teprve čeká zaparkovaný u našich až se prcek narodí :-) ale ohledně prodejen - napsala jsem email sem http://www.darababy.cz/ (výhradní dovozce Dorjanů do ČR), že si chci kočár od nich objednat, ale chci se na něj nejdřív naživo podívat, ale nemůžu objevit žádný obchod, kde by ho měli skladem na prodejně, tak aby mi poradili. Odpověděli do druhého dne a poradili hned dvě nebo tři prodejny v okolí, tak to kdyžtak můžeš taky zkusit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
29.5.13 15:50

@bisonka Díky moc, zkusím tam napsat ;) A kdy se má prcek narodit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.5.13 08:24

@Bigik
To se opravdu neboj, mě by se do hluboké korby vešla malá ještě teď v 10 měsících, je o dobrých 10cm delší než jsou některé další kočárky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
30.5.13 09:43

3. července :-) A jj, korba je velká, hlavně kvůli ní, jsme se pro tenhle kočár rozhodli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
30.5.13 09:59

@bisonka ;-) Tak to mi třeba ještě stihneš poreferovat, jaký máš s kočárkem zkušenosti :-) Tak hlavně, ať všechno proběhne v pohodě ;-)
A jakou jste vybrali barvu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
30.5.13 11:19

Díky :-) Kdy čekáš prcka ty? Když to stihnu, tak ráda poreferuju :-) Nakonec černou :roll: Když jsme začínali vybírat, tak to byla první barva, kterou jsem vyřadila, říkala jsem - hlavně ne černou (přišla mi pro mimi nevhodná). Vybrali jsme si krásnou světle modrou z předchozí kolekce, ale těsně před tím, než jsme ho objednali ho přestali prodávat :cert: Tak jsme vybírali tedy z té nové, ale žádná barva se nám nelíbila (v Dětským ráji v Praze měli dva vystavené, plus vzorník látek), v reálu vypadaly úplně jinak než na obrázku. Tak jsme přemýšleli o bílé, ale to by hned bylo zaprasený, tak jsme nakonec skončili u té černé, že je neutrální a že černá je vždycky pěkná. A hezká je i v reálu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
30.5.13 11:25

@bisonka Já až koncem října ;-) Náhodou - já bych černou brala všema deseti, ale u přítele by to asi neprošlo :-) Tak uvidíme.. my totiž ještě ani nevíme pohlaví, ale stejně bych chtěla něco neutrálního… Buď béžová a nebo se mi hodně líbí tento:
 http://dorjan.cz/…dacka-1.html

A vy asi čekáte chlapečka, že?? Tak ať vše dobře probíhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí