Zkušenost s kočárek Sojan

SasankaB
25.5.13 20:48

zkušenost s kočárek sojan

Ahoj holky je tu málo recenzí o kočárku sojan X6 nemáte s tímto kočárkem zkušenosti? Přední kolečka jsou otočná a menší, tudíž nevím jestli je dosti stabilní a jaké velikosti je korbička. Děkuji za rady. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bunny puella
25.5.13 21:01

Ahoj,
Sojan mám, je super. Mám teda X5,nevím, jak velké rozdíly v něm jsou. Nekoukala jsem se na foto. Korbička má 88 cm cca. Syn v ní jezdil do devíti měsíců a kdyby pak nechtěl pořád stoupat, jezdil by v ní dvě zimy. ;) A v pohodě by se vešel. Otočná kolečka v pohodě, kočárek je stabilní. Projela jsem v zimě kdejakou závěj. Samozřejmě s kolečky zaaretovanými, abych si je neurvala. Ale při běžném sněhu na chodníku, co nasněžil, jsme jezdila i s odaretovanými a v pohodě. Vešel se nám složený do kufru felicie. Sporťák je úplně parádní.

• Citovat
  • Upravit
SasankaB
25.5.13 21:07

@Bunny puella Děkuji za info a co houpání kočárku? Jde houpat lehce?

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
25.5.13 21:10

Jo, není vyloženě tak houpací, jako můj první kočárek Bebecar (starší typ),ale je houpací. Jdou nastavit dvě úrovně houpání. Co mi hodně vyhovovalo, bylo madlo na hluboké korbě. Brala jsem děťátko domů s celou korbou a podvozek stál ve vestibulu paneláku. A takhle jsem ho nosila nějaký 4-5 měsíců. Takže se doma dospal, když jsem potřebovala přijít domů dřív. Super je dvojitý zip na nánožníku u hluboké korby. Vzniká perfektní přístup k děťátku. Kdybys ještě cokoli chtěla vědět, ptej se.

• Citovat
  • Upravit
SasankaB
25.5.13 21:15

@Bunny puella tak zatím se mi velice zamlouvá, jen jsem koukala že ke kočárku dávají i autosedačku. Nevím jestli koupit jinou, nebo riskovat jeho kvalitu.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
25.5.13 21:20

Taky jsme měli Sojan autosedačku a v pohodě. Zapadl do ní krásně, pásy drží, ani se nehnou, nesjíždějí z ramínek. Krytý byl hezky i co se týče případného bočního nárazu. Taky jsem si říkala, jestli koupit „značkovou“ a nebo jezdit v téhle, ale byli jsme spokojení. Nkdo by mohl namítnout, že by nedal dítě do ničeho jinýho než Romer, Cybex, a podobně…my měli vajíčko Sojan, pak jsme kupovali Cybex a starší syn má Storchenmuhle.

• Citovat
  • Upravit
SasankaB
25.5.13 21:23

@Bunny puella Děkuji moc si mě potěšila, kočárek se mi líbí moc, jen jsem se bála že za ty peníze bude nic moc kvalita.Ale ted jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
25.5.13 21:24

@SasankaB je to Polsko, ale…projela jsem kdejaký terén, kořeny a v pohodě. Kočárek jsem nešetřila :D :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4