Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
vybírám kočárek pro své první miminko a začínám mít dojem, že ho snad budu radši nosit v tašce
Ať si vyberu jakýkoliv kočár a podivám se na diskuze/recenze, tak mě něco odradí, vždy se najde něco, s čím maminy nebyly spokojeny. Existuje vůbec kočár, se kterým jste opravdu spokojené? U prvního se opravdu těžko vybírá, člověk nějakou představu má, ale stejně ten kočár opravdu pozná až v praxi. Co se týká mých požadavků, tak bych chtěla kočár s nafukovacími koly, aspon trochu odpružený, prostornější korbička, aby šla sportovní sedačka otočit do obou směrů, aby byl v nabídce potah béžový/hnědý, aby nebyl moc těžký, nemusím zrovna polské, nemusí stát 20tisíc. Máte kočár, který tyto požadavky splňuje, poraďte a napište své zkušenosti, děkuji ![]()
@Mikejla_a ideální kočár neexistuje, podle mě na každém najdeš nějaké mouchy…a co se týče tvých požadavků, já mám Tako Warrior, sice je to polák ale jinak splňuje vše a já jsem naprosto spokojená. Nevýhodou je, že se blbě dávají věci do košíku a bledne barva ale jinak bych neměnila
@Mikejla_a
az na tu cenu…
http://www.funbaby.cz/…ci-kola.html
@Verca1989 píše:
@Mikejla_a ideální kočár neexistuje, podle mě na každém najdeš nějaké mouchy…a co se týče tvých požadavků, já mám Tako Warrior, sice je to polák ale jinak splňuje vše a já jsem naprosto spokojená. Nevýhodou je, že se blbě dávají věci do košíku a bledne barva ale jinak bych neměnila
Taky mám Tako Warior a neměnila bych.
![]()
…proto pisu idealni v uvozovkach, myslela jsem, ze to bude jasne
stejne tak je jasne me, ze idealni kocar neni, ale v ramci mezi…ze jste treba mely nejaky, ktery nevyhovoval, vymenily jste a uz to bylo lepsi…
@Gladys jooojooo nd tim taky uvazuju, zapnu dite pod zimni bundu a bude
na vsechny kocary se muzu vykaslat ![]()
jé to je těžké vybrat kočárek, no podle mě dokonalý kočárek neexistuje na každém najdeš chybu, chce to prostě vybrat, jít si ho osobně prohlédnout a ozkoušet a pak se rozhodnout
já mám Lupo2012 je to levný kočárek ale splňoval mé představy a zatím jsem stále spokojená
Hlavně koukej na velikost korbičky i sedačky, na košík, jak je velký a jaký je k němu přístup u sedačky koukej na střechu aby se dala co nejvíce zatáhnout a jinak nevím taky kola jsou důležitá podle toho v jakém terénu budeš jezdit
ségra si vysnila mutsy jak je úžasnej a všichni ho chválí a dnes má nový kočárek, protože je malá kočár je těžký, košík děsný kola tak široká že se skoro nikde nedostala do dveří sedačka dost malá, záleží jaký má kdo nároky a požadavky ![]()
Šátek
, houpe to dost, nákup vezmeš do ruky, dítě si pochrupká a otočit ho můžeš třeba kolem dokola ![]()
@Mikejla_a http://zkracovatko. cz/65f9×v http://zkracovatko. cz/1gUhQ9 atd.
Tak já jsem rok jezdila s polským Firkonem Verano, a dovolím si tvrdit, že pro mě byl ideální. Splnil mé očekávání, a jiní spokojeni třeba nejsou. Prostě každý má jiná očekávání. Já to co jsem chtěla, to kočár měl, to co uváděli, to byla pravda. Nic víc jsem nepotřebovala. Stál mě 6.000,– Kč, a koupila bych si ho klidně na 2. dítě znovu, bo jsme ho prodala.
Příspěvek upraven 28.05.13 v 18:13
@natyber lupo 2012 je mezi mymi favority, ale moc se mi nezamlouvaji barvy
Mutsy je vice druhu, ja mela vybrany transporter, ten je lehky-11kg…ale nejde otocit ten sportak, takze uz je vyskrtly ze seznamu ![]()
Jinak budu jezdit prevazne po asfaltu a normalnich chodnicich, mesto-vesnice…teren moc ne..
Jojo, ideální kočár není. co je ideální pro mě, není ideální pro jiného.
nebyla by jsi spokojená třeba s roanem marita? vím, že je polský, ale recenze josu dobré.. navíc houpe, béžový se mezi záplavou barev jistě najde. otočný sedák má. na má měřítka je těžší, ale já se orientuju na hyperlehké sporťáčky ![]()
nebo inglesina magnum? nemá vlatsně korbu v pravém slova smyslu, ale je to pěkný hluboký kočár, houpací, sedák pochopitelně otočný. kola nafukovací.
nepíšeš, jetsli mají být kola 4, fixní, nebo otočná?
sama tyhle nemám jsem na trojkolky, můj nejideálnější je Babyjogger summit X3 (který se prodává zatím jen v USA
ale s oběma nabízenými jseme jezdila a přišly mi fajn..
A nebo Tako Captiva, ten má kamarádka a taky spokojenost, tam je i lepší přístup do košíku