Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Protoze se mi nejvic libil mutsy transporter, u ktereho ten sportak nejde otocit
@Mafina5
No tak vem ten co to jde otočit, to už v nich takový rozdíl není nebo jo
jinak ještě nevím jak jsi vysoká, ale ségra je prcek a tu tyč musela mít hodně zasunutou a tím pádem pořád brkala nohama o tu tašku a o kolečka
ale jestli jsi vyšší tak to by asi nebyl problém
ono je to těžký, ale musíš se rozhodnout a pak rychle do krámu a hned koupit jinak tě z toho může klepnout pepka ![]()
@Mikejla_a četla jsem jen začátek diskuze, tak nevím, jestli už ses pro něco rozhodla ale můžu doporučit toto, již tady někdo psal http://handypraha.cz/…oo-peak-air/
Kočárek je tedy těžkej, to ano, ale ovladatelnej v pohodě a v zimě do sněhu je přímo ideální, právě kvůli váze s ním celkem slušně všechno projedeš.
Pro dítě je opravdu pohodlnej, houpavej.
Já když malého čekala, chtěla jsem samozřejmě taky nějakej ideál, ten neexistuje, strašně jsem se spálila u Cam Cortiny, kočárek sice pěknej, lehkej, ale neskutečně tvrdej, malej byl od mala nespavej s lehkým spánkem a vzbudilo ho jakékoliv najetí na mini klacíček, kamínek apod., malej ten kočár vyloženě nesnášel, stále v něm jen řval, no prostě hrůza, kupovala jsem ho úplně novej, levnej taky nebyl, ale na 6 měsících jsem ze zoufalství koupila právě Icoo, jen starší typ se super velkým košem, což tento nemá a byl teda už starší po dvou dětech, vzhledově na tom nebyl tak dokonale jako cortina, ale víš co - malej mi v něm začal krásně spinkat, byl spokojenej a ikdyž se vzbudil, tak neřval jako v cortině, ale byl v pohodě a já byla štěstím bez sebe. Dopředu nikdy nevíš, jak náročné budeš mít dítko, takže píšu jen zkušenost, která Ti možná pomůže rozhodnout se, jinak já taky koukala ze začátku nejvíc na to aby vypadal a samozřejmě splňoval nějaké mé podmínky, ale pak mi byl vzhled putna, hlavně, že dítě bylo spokojené ![]()
@Mikejla_a píše:
Protoze se mi nejvic libil mutsy transporter, u ktereho ten sportak nejde otocit@Mafina5
Transporter ale snad nemá ani nafukovací kolečka. Kámoška ho měla a moc s ním spokojená nebyla. Je to vlastně levnější řada Mutsy. A taky nemá teleskopickou rukojeť, což je podle mě další mínus a ten přídavný koš jde taky jen na Urbana a 4rider. Já bych tedy osobně brala buď 4rider s tím, že není sice moc odpružený, ale zase se s ním otočíš na místě, nebo Urbana, jestli jezdíš víc v terénu, ale zase je takový těžkopádný. Já třeba jsem se nikdy nenaučila jezdit s tím zatáčecím zadkem. ![]()
A jak nakladas tak tezky kocarek do auta? ja s nim budu jezdit casto, tak potrebuju nejaky, se kterym se nenadru… @mismurka
Tak pro to vsechno jsem od nej upustila
a urbanrider se mi moc nelibi, v terenu jezdit nebudu. @kolozubka
@Mikejla_a Nenakládám, protože kočár už dlouho nepoužíváme, malej je hodně samostatnej. A když jsem ho používala, tak hlavně na procházky na spaní, auto jsem k dispozici měla jen vyjímečně, takže asi tak. Ale pokud jsi drobné a malé postavy a budeš nakládat a vykládat z auta denně, tak to asi opravdu musíš hledat jinou značku.
@Mikejla_a A co peg perégo, na ten jsi koukala? Je taky skvělej, ale váhově nevím. Cena je opět dražší, ale věřím, že té investice bys nelitovala. Než jsem se rozhodla pro cortinu, tak jsme původně o peg perégu uvažovali, ale nechtěli jsme do toho vrazit takový peníz, ale když si sečtu prachy za cortinu a následně za Icoo, tak jsme byli na Peg perégu
a já silně litovala, že jsem do něho nešla.
Nejsem mala, mam 173, ale sily moc nemam
peg perego me myslim zadny nezaujal a ta cena uz je taky moc
@mismurka
@Mikejla_a To jsem zvědavá, co nakonec vybereš:) Co ten stokke? I když ten je cenově trochu jinde.
Nebo je jeste moznost, ze na tu zimu proste koupim jen hluboky kocar a pak na jaro/leto sportak..ted jsem se treba divala na Peg Perego… http://www.slune-cz.cz/…lack-silver/
@Mikejla_a Myslím, že to je dobrý nápad. Ale předtím jsi psala, že se Ti peg perégo nelíbí. Ale věř, že je to kvalitní kočár, ptala jsem se snad každé maminky venku, co jsem potkala, jak jsou s ním spokojené, vždy odpověděli velmi kladně.