Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Barunka88 Tak to máš celkem dost požadavků
Já teda neporadím, měla jsem jiné priority (lehkost, skladnost, snadná ovladatelnost), ale taky mě zajímá výsledek…
Pokud nekdo nema problem se specifickym vzhledem u bria, tak je to fakt super kocar…hlavne lehkost, skladnost, uzasne jizdni vlastnosti…jede skoro sam ![]()
@Mikejla_a je moc pěkný, pro mě již vyšší cena.
@Slečna Ferka ani mi nepřijde, že moc
nepotřebuji lehký, košík neřeším. A to ostatní mi nepřijde, že je toho moc…
@Mikejla_a koukala jsem, že je lehoučký.. a mě se líbí moc, kola ale nafukovací nejsou, že?
@Barunka88 taky mi tve pozadavky prijdou v poradku, mam v podstate ty same
no hele ja taky furt chtela nafukovaci, ale tyto jsou lepsi-nejsou plastove a jsou bezdrzbove (namusis dofukovat a nehrozi prasknuti)…navic je kocar fakt dobre odpruzeny…Ja nevim, proc chcou vzdycky vsichni nafukovaci ![]()
@Mikejla_a já sama nevím, čekám první a chci kočár do lehkého terénu ( lesní cesty určitě ). A pochopila jsem, že když nejsou nafukovací, zapichujou se kamínky a moc drncaj. Já fakt nevím, nemám žádnou zkušenost ![]()
@Barunka88 jenze v terenu muzes to nafukovaci i prdnout…ale je fakt, ze asi se lip jeden s nafukovacim po terenu…
@Janichka na vlozne tasky mam alergii
prijdou mi ty kocary hrozne neupravene
![]()
@Mikejla_a to vím, ale zase nemám v plánu jezdit buhví čím, ale lesem určitě jo.. nějaké nerovné cesty..
nevěděla jsem, jak moc náročný bude vybrat kočárek
@Barunka88 to ja taky ne, vlastne jsem se na to vzdycky tesila, az budu jednou vybirat kocarek, ale je to dost narocne a vysilujici
jeste kdyz jsem detailista a resim i vzhled…nekterym mamkam je uplne jedno s cim jezdi ![]()
@Mikejla_a mě to vůbec není jedno
ale zas nemusím mít uplně vypiplanej desingnovej
no jsem zvědavá co napíšeš. Já bych do něj i za tu cenu šla, ale bojím se v tom lese, a tak, aby nebyl problém.. ![]()
MUTSY URBAN Rider Next-odzkoušen na jednom dítku v lese, terénu i ve sněhu a 200% spokojenost. Už se těším až ho za půl roku zase vytáhneme
Teda doufám ![]()